Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Doručení zdarma Alzaboxy

Xbox Live 3 Month Gold Membership Card – Digital

Zobraziť katalóg
Xbox Live 3 Month Gold Membership Card – Digital
4,8 43 hodnotení
Dobíjacia karta – na Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, licencia: na stiahnutie, dĺžka členstva 3 mesiace,
Kód:  yyMX029el9

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xbox Live 3 Month Gold Membership Card – Digital Predaj skončil

Xbox Live 3 Month Gold Membership Card – Digital

Nakupujte videohry a doplnky

Užite si neobmedzený prístup k nákupu hier a najrôznejších doplnkov pre Xbox 360, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S vrátane obľúbených hier s trojmesačnou permanentkou Xbox Live Gold. Vďaka toľkých hrám a aplikáciám, ktoré si môžete zaobstarať, si budete môcť Xbox One užívať viac ako kedykoľvek predtým. Elektronický kupón je dostupný na stiahnutie pre slovenské účty.


Kľúčové vlastnosti Microsoft Xbox Live Gold 3

  • Kupón s trojmesačným predplatným
  • Deals with Gold - exkluzívne zľavy na rôzne herné tituly
  • Prieskum širokého katalógu hier
  • Pre Xbox 360, Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S

Zlaté členstvo Xbox Live Gold je vstupenka do sveta skvelej zábavy.



Využite každý týždeň zľavy v Xbox e-shope - vybraný tovar až o 75 % lacnejší.




Zlaté členstvo je rýchly a jednoduchý spôsob, ako získať výhody Xbox Live Gold, bez nutnosti vlastniť kreditnú kartu.

Získajte až 4 hry mesačne na Xbox One (vrátane dvoch na Xbox 360). To je 12 hier navyše za 3 mesiace.




Prostredníctvom siete Xbox Live si užívajte hry s viacerými hráčmi.


Najlepší multiplayer mód - maximum zábavy, minimum oneskorenia

Xbox Live je služba pre globálnu komunitu hráčov, ktorá si získala rešpekt stabilným pripojením, kvalitou hlasového chatu a minimálnymi prieťahmi pri hraní. Vďačí za to výkonu 300 000 serverov rozmiestnených po celom svete.

Nájdi si ideálneho protivníka z Xbox One

Funkcia Smart Match na Xbox One slúži na inteligentné vyhľadávanie protivníkov v sieti Xbox Live, aby odpovedali vašim skúsenostiam, zručnostiam a štýlu. Systém hodnotenia umožňuje rozpoznať podvodníkov alebo otravných hráčov, ktorí vám tak nepokazia zábavu.



Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:

Dobrý den, mám dva dotazy. 1. počítají se 3 měsíce od aktivace karty? Chtěl bych Xbox koupit k vánocům, ale nechci přijít o 1,5 měsíce členství. 2. Pokud po 3 měsících neprodloužím členství, zůstanou mi hry, které jsem získal, nebo o ně přijdu? Děkuji M.Hřebejk

Dobrý den, K aktivaci se vkládá 25 místy kód?

dobry den kupil som si balicek premium na tri mesiace kam mi to ma prist ten kod ? lebo kupoval som si si to naraz z xboxom ale v baliku nic nebolo

Dobrý den, chci si koupit xbox one a nemám s herními konzolemi zkušenosti, proto bych se rád zeptal, zda je nutné pro hraní her a taktéž pro stažení hry přibalené ke konzoli mít koupenou a aktivovanou členskou kartu xbox live? díky za odpověď

Diskusia a poradňa k Xbox Live 3 Month Gold Membership Card – Digital
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií