Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Môj pes Killer

Zobraziť katalóg
Môj pes Killer Film
Kód:  AVCA0027
Môj pes Killer Predaj skončil

Môj pes Killer

Dráma jedného dňa. Osemnásťročný Marek žije v bezútešnom prostredí blízko slovensko-moravských hraníc so svojim otcom vinárom a rasistickými kamarátmi - hooligans. Markovým najlepším priateľom je jeho pes, ktorý je perfektne vycvičený proti všetkým votrelcom. Markovým životom náhle otrasie šokujúce tajomstvo, ktoré zistí o svojej dávno zmiznutej matke. Dramatický príbeh zo súčasnosti, ktorý sa vyznačuje surovosťou a veľkou mierou autenticity, sa dotýka aktuálnych otázok našej spoločnosti, ako sú: rasizmus, nezamestnanosť a problémy nefunkčnej rodiny.

Nedostatok citovosti a tolerancie okolia poznamená hlavného nevyzretého hrdinu, ktorého jediným priateľom je jeho pes. Scenáristka a režisérka Mira Fornai o medziľudských vzťahoch vo svojom filme podotkla: "Dráma matky a syna nie je len portrétom rodiny, ktorá sa musí vyrovnať s chybami z minulosti, ale je zároveň príbehom spoločnosti, ktorá zo strachu z prázdnoty uverila na jednorazové šťastie, slávu a materiálne bohatstvo. "Film, ktorý získal hlavnú cenu Tiger Hivos Award na MFF v Rotterdame 2013, rieši aj nadčasovú existenciálnu tému: "Je to príbeh o očiste, hľadaní identity a rodiny. Je to príbeh o našej viere, prečo v niečo veríme a ako spätne táto naša viera ovplyvňuje naše životy.", hovorí Mira Fornai. Mira Fornai absolvovala katedru réžie na pražskej FAMU. Debutovala celovečernom snímkou Líštičky (2009), v ktorom sa tiež zaoberá rodinnými väzbami.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií