AD homeoffice Aplikace

Moje krásná učitelka

Zobraziť katalóg
Moje krásná učitelka Film
4,0 2 hodnotení
Kód:  AVMB0022
Moje krásná učitelka Predaj skončil

Moje krásná učitelka

Oscarový Tom Hanks hrá v novej americkej komédii LARRY CROWNE chlapíka stredného veku, ktorý vďaka ekonomickej kríze stratí prácu. Do tej doby pracuje ako úspešný šéf v hypermarkete. Larry zisťuje, že bez vzdelania dobrú prácu nezíska, a preto sa Tom Hanks hrá v novej americkej komédii LARRY CROWNE chlapíka stredného veku, ktorý stratí prácu. Rozhodne sa pre návrat do školských lavíc a zamiluje sa.

Chce si rozšíriť svoje obzory, ale hlavne získať lepšiu kvalifikáciu pre svoje budúce povolanie. V škole sa zapíše do hodín komunikácie a nečakane sa zamiluje do svojej učiteľky Mercedes (Julia Roberts), ktorá vo svojom osobnom živote rieši spory s manželom. Obyčajný mužský ako Larry, ktorý má veľa dôvodov sa domnievať, že jeho život sa zastavil, dostane životnú lekciu: Keď si myslíš, že všetko čo malo zmysel už Ťa minulo, objavíš dôvod prečo žiť.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií