Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Musím to vedieť

Zobraziť katalóg
Musím to vedieť E-kniha, Česky
5 4 hodnotení
Elektronická kniha
2018, Česky, 272 strán
Kód:  EK26468 ISBN: 978-80-267-1140-7

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Musím to vedieť Predaj skončil

Musím to vedieť

New York Times bestseller. Dokonalý manžel. Dokonalý otec. Dokonalý klamár?

Vivian Millerová pracuje ako analytička CIA. Už niekoľko rokov sa snaží s tímom svojich kolegov odhaliť členov ruskej spiacej bunky na území Spojených štátov. Potom, čo sa jej podarí preniknúť do počítača jedného ruského špióna, narazí na zložku tajných agentov. Päť na prvý pohľad úplne obyčajných ľudí. Len o pár kliknutí myšou neskôr sa ale všetko, na čom Vivian kedy záležalo, ocitá v ohrození - jej práca, manžel, dokonca aj jej štyri deti ...

Vivian sľúbila, že bude chrániť svoju vlasť pred všetkými nepriateľmi. Lenže teraz stojí pred neriešiteľnou voľbou. Je rozpoltená medzi loajalitou a zradou, medzi láskou a podozrením. Komu môže veriť a môže sa vôbec rozhodnúť správne?

Podľa knihy vznikne film, v hlavnej úlohe s Charlize Theron. Strhujúci thriller so silnou zápletkou - autorka kombinuje témy medzinárodného intrikárenia na tej najvyššej úrovni s napätím a podozrievaním v manželstve.

Napísali o knihe Musím to vedieť

"Rysuje sa tu jeden z najväčších thrillerov tohto roka."

Entertainment Weekly

"Fantastické."

Lee Child

"Možno sa nájdu dvaja traja čitatelia, ktorí dokážu po prečítaní prvej kapitoly knihu odložiť na dlhšie ako pol hodiny. Ale vrátia sa k nej. Zhltnú ju ako my ostatní, radšej vynechajú obed a pôjdu spať neskôr, len aby zistili, ako skončí."

John Grisham

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Karen Cleveland

Karen Cleveland je bývalou analytičkou CIA - rovnako ako protagonistka jej prvotiny, špionážneho thrilleru Musím to vedieť. Pre spravodajskú službu pracovala osem rokov. Študovala na Fulbrightovej Trinity College v Dubline a promovala na Harvardovej univerzite. Žije v severnej Virgínii so svojím manželom a dvoma dospievajúcimi synmi.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií