AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Na kolejích čeká vrah

Zobraziť katalóg
Na kolejích čeká vrah Film
5 1 hodnotení
Kód:  AV00120
Na kolejích čeká vrah Predaj skončil

Na kolejích čeká vrah

Major Kalaš vyšetruje lúpež novej série bankoviek, ktoré boli ukradnuté z poštového vagóna rýchlika. Český kriminálny film o veľkej vlakovej lúpeži a výbuchu na 201. kilometri. V rýchliku odchádzajúcom z Prahy je prepravovaná veľká zásielka bankoviek. Veliteľom ozbrojeného sprievodu je poručík Lenk, ktorý tiež ako jediný prežije explóziu poštového vagóna, ktorá má zamaskovať lúpež bankoviek.

Prípadu sa ujíma major Kalaš so svojím mladým asistentom Karlíčkom. Niekoľko kilometrov pred miestom katastrofy kriminalisti objavia mŕtvolu mladého dievčaťa Anny Halamovej, ktorá sa stala náhodným svedkom lúpeže a preto musela zomrieť. Kriminalisti pomaly postupujú vpred a objasňujú udalosti na trati. Hoci sa prvotné podozrenie voči ranenému Lenkovi ukazuje mylné, cesta k pravým páchateľom a mužovi, čo stál v pozadí celej lúpeže, je ešte dlhá...

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií