Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Nebeští jezdci

Zobraziť katalóg
Nebeští jezdci Film
Kód:  AV00127
Nebeští jezdci Predaj skončil

Nebeští jezdci

Jeseň roku 1942. Posádku bombardéra typu Wellington tvoria prvý pilot a kapitán lietadla Čechoslovák Pavel, druhý pilot Angličan Frank, navigátor Angličan George, telegrafista Kanaďan Tommy a palubní strelci Študent a Prcek, obaja Čechoslováci. Nočný nálet na Düsseldorf skončí úspešne a ich lietadlo sa vracia šťastne na základňu.

Také šťastie však už nemala posádka ďalšieho lietadla, ktoré bolo nútené núdzovo pristáť na mori a je považované za stratené. Mladučká príslušníčka WAAF Patricia odváža posádku do jedálne. Kapitán Pavel a ostatní dobre vedia o jej vzťahu so Študentom a majú pre nich porozumenie. V jedálni sa stretávajú s poľskou posádkou lietadla, ktoré núdzovo pristálo na ich letisku. Večer si všetci idú do mestečka zatancovať, uprostred nejbujnějšej zábavy však ohlási hliadka nepriateľský nálet...

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií