PET AD homeoffice

Nero Platinum Unlimited CZ BOX

Zobraziť katalóg
Nero Platinum Unlimited CZ BOX
5 2 hodnotení
Napaľovací program – Nero DuplicateManager Photo, Nero Video, Nero MediaHome, Nero BackItUp, Nero Recode, Audials Music Recorder, Nero Burning ROM
Kód:  SWLN0004 Produktové číslo:  EMEA-12200010/1316 Stránky výrobcu
Nero Platinum Unlimited CZ BOX Predaj skončil

Nero Platinum Unlimited CZ BOX

Celý balík programov v jednej sade

Kúpte si balík programov od renomovanej spoločnosti Nero a uľahčite si každodenný život s multimédiami. Ide o softvér, ktorý vám po zakúpení poskytne licenciu bez obmedzenia, takže si budete môcť užívať všetky programy naplno a bez zábran.

Nero DuplicateManager Photo na prehľadný fotoarchív

Máte veľa fotiek, ale už v nich máte vo svojom PC takmer „guláš“? Nie je nič jednoduchšie než tento problém vyriešiť pomocou softvéru Nero DuplicateManager Photo. Ten sa postará o odhalenie duplicitných alebo podobných fotiek a zložiek s fotkami, takže vám pomôže nielen s organizáciou, ale tiež uvoľní cenné miesto na vašom disku.

Vytvárajte cool videá vďaka Nero Video:

Sada Nero Video vám skvele poslúži pri tvorbe skvelých videí zo záznamov a fotiek, ktoré ste nasnímali. Pomocou funkcie 1-Click Video Story stvoríte film a diaprezentácie ľahko a rýchlo. Všetky svoje videá môžete bez problémov doplniť hudbou alebo ich obohatiť o efekty, ktorých je viac ako 1 000. Program si bez problémov poradí aj s videami, ktoré ste nasnímali na svojom mobilnom telefóne na výšku. Takéto videá ľahko a rýchlo upravíte pomocou špeciálnej šablóny pre vertikálne videá.

Nero MediaHome – jednoduchý prístup k vašim súborom

Okrem vynikajúceho softvéru Nero MediaHome získate prístup ku všetkým súborom, ktoré máte uložené na OneDrive. Nielenže tak ušetríte veľa miesta na svojom disku, ale dáta vám budú vždy plne k dispozícii. Streamujte svoje fotky, videá alebo si púšťajte filmy a seriály bezdrôtovou metódou. Urobte si pohodlie a užívajte si svoj obsah.

Pravidelná záloha vašich súborov

Všetci máme veľa spomienok a dôležitých vecí zachytených v digitálnej podobe, a preto je dôležité starať sa o ich zabezpečenie. Pomocou Nero BackltUp si bez problémov zálohujete všetky svoje súbory. Nemusíte sa teda obávať, že o ne prídete. Program Nero BackltUp bude pravidelne zálohovať všetky vaše súbory. Teraz môžete bezpečne zálohovať aj vaše preferované cloud služby.

Konvertujte súbory podľa ľubovôle

Nero Recode vám umožní konvertovať multimediálne súbory do najrôznejších formátov podľa vašej potreby. Pomocou šikovnej funkcie môžete preniesť obsah zvukového CD do vášho mobilného zariadenia na jedno kliknutie.

Streamujte A Sťahujte

Softvér Audials Music Recorder vám otvorí dvere do sveta hudby. Vďaka nej totiž získate prístup k viac než 100 000 internetovým rádiám, koncertom a hudobným klipom. Music Recorder dokáže ukladať hudbu do štandardných MP3 súborov. Takto získané skladby môžete bez problémov preniesť do svojho mobilného zariadenia.

Uchovajte svoje dáta s Nero Burning ROM

Chcete uchovať svoje dáta na CD, DVD alebo Blu-ray disk? Najlepším pomocníkom v tomto smere sa stane Nero Burning ROM. S technológiou SecurDisc 4.0, ktorá disponuje 256-bitovým šifrovaním, ochránite svoje dáta pomocou hesla. Nero Burning ROM ľahko vypáli aj zvukové CD, ktoré dokonca obohatí funkciou vylepšenia zvuku.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre domácnosti, Pre firmy, Pre školy, Pre štátnu správu Hotovo!
Produkt
Nero Platinum Hotovo!
Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!
Spôsob licencovania
Trvalá licencia Hotovo!
Počet zariadení
1 Hotovo!

Základné parametre

Určenie
Pre domácnosti, Pre firmy, Pre školy, Pre štátnu správu Hotovo!
Produkt
Nero Platinum Hotovo!

Typ licencie

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Licencia

Spôsob licencovania
Trvalá licencia Hotovo!
Počet zariadení
1 Hotovo!
Počet PC/Mac
1 Hotovo!

Kompatibilita

Typ zariadenia
PC Hotovo!
Operačný systém
Windows Hotovo!

Jazyková verzia

Jazyková verzia
CZ, EN, HU, DE Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné dokoupit rozšíření licence na druhý PC? díky

Dobry den. Prosim Vas, program Nero volakedy obsahoval aj celkom slusny audio editor. Nachadza sa i v tomto balicku? Dakujem

Dobrý den, je program v češtině? Děkuji

Dobrý den, jaké požadavky má Nero Platinum na hardware and software, aby běžel bezproblémově?

Diskusia a poradňa k Nero Platinum Unlimited CZ BOX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nero Platinum Unlimited CZ BOX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nero Platinum Unlimited CZ BOX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nero Platinum Unlimited CZ BOX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nero Platinum Unlimited CZ BOX.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií