Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nevera ako dôvod

Zobraziť katalóg
Nevera ako dôvod E-kniha
Elektronická kniha
2016, 232 strán
Kód:  EK18724 ISBN: 978-80-898-2103-7

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nevera ako dôvod Predaj skončil

Nevera ako dôvod

V parku pri kostole nájdu telo zavraždenej mladej ženy. Na tele má nápis: druhá. Niekoľko dní predtým bola zavraždená iná žena - rovnakým spôsobom, s tým rozdielom, že vrah ju označil ako prvú. Noviny o nich hovoria ako o obetiach sériového vraha. Soňa a Kristína mali ženatých milencov, Marcela milovala vydatú ženu, vydatá Nela si našla náhradu za manžela a Ivana sa nevedela rozhodnúť pre jedného muža, preto mala dvoch naraz. Tak vznikol ich "trojuholníkový klub". Ibaže dve z nich sú teraz mŕtve a na rade je tretia...

Kto je vrahom žien z tohto klubu a prečo to robí? Kristína, Soňa a Nela - tri priateľky, ktoré zostali nažive, nevedia, že vrah si už ďalšiu obeť vybral a je to len otázka času, kedy dotyčná zomrie. Nevera, žiarlivosť, láska a túžba mať niečo, čo patrí niekomu inému, je prepletencom, ktorý sa nedarí rozmotať ani jednej z nich. Je to dôvod na vraždu, alebo ten pravý dôvod je celkom iný?

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií