Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NEWTON Dictate Business 365 SK (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
NEWTON Dictate Business 365 SK (elektronická licencia)
4,0 1 hodnotení
Kancelársky softvér NEWTON Dictate pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, typ softvéru: prevod hovoreného slova na text, jazyková verzia: SK, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy, pre školy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  WZ988i1
NEWTON Dictate Business 365 SK (elektronická licencia) Predaj skončil

NEWTON Dictate Business 365 SK (elektronická licencia)

Tiež vás už nebaví neustále prepisovanie textov do počítača a len vás to obťažuje a neustále zamestnáva? Potom je tu práve pre vás kancelársky program NEWTON Dictate Business 365 SK, ktorý za vás jednoducho a sám prevedie hovorené slovo do textu. Novo inovovaná verzia programu NEWTON Dictate Business 365 SK vám ponúkne doposiaľ najvyššiu dostupnú kvalitu a presnosť prepísaného textu. Vďaka tomuto programu sa váš počítač premení na úplne dokonalú digitálnu sekretárku, ktorá vám zefektívni prácu s dlhými textami. Softvér NEWTON Dictate Business 365 SK navyše umožňuje používaťvždy tú najnovšiu verziu programu počas celého zaplateného obdobia. Automaticky dostanete nielen aktualizácie verzie 5, ale aj všetky novšie verzie NEWTON Dictate.

Kľúčové vlastnosti kancelárskeho softvéru NEWTON Dictate Business 365 SK

  • Softvér NEWTON Dictate Business 365 SK zaisťuje automatickú hlasovú adaptáciu programu na hlas hovorcu
  • Umožňuje prenášať licenciu medzi počítačmi
  • Získate vždy najnovšiu verziu programu
  • Elektronickú verziu NEWTON Dictate Business 365 SK nainštalujete v priebehu niekoľkých minút
  • Táto digitálna sekretárka vám uľahčí prácu s dlhými textami
  • Ľahko a rýchlo prevediete hovorené slovo na text
  • Kancelársky program NEWTON Dictate Business 365 SK je kompatibilný s balíčkom MS Word
  • Oceníte jednoduché a intuitívne ovládanie
  • NEWTON Dictate Business 365 SK disponuje možnosťou hlasového ovládania

Uľahčite si prácu s kancelárskym softvérom NEWTON Dictate Business 365 SK

Kancelársky program NEWTON Dictate Business 365 vám príde vhod najčastejšie pri tvorbe obchodnej korešpondencie, článkov, prekladov do slovenského jazyka alebo písaní zmlúv. Nielenže vám uľahčí prácu, ale zároveň zvýši efektivitu práce, a to predovšetkým v oblasti podnikania. Rovnako ho ocenia novinári, prekladatelia, konzultanti či administratívni pracovníci. Navyše vďaka robustnému slovníku sa softvér NEWTON Dictate Business 365 SK hodí aj na prepis všeobecných textov diktovaných v spisovnej slovenčine. Slovník totiž obsahuje viac ako päťstotisíc najčastejšie používanýchslov a slovných spojení. Edícia NEWTON Dictate Business 365 vám ponúkne možnosť prenosu svojej licencie na akýkoľvek počítač či notebook.

Nenechajte sa obmedzovať

Nesmiernou výhodou a veľkým pomocníkom v programe NEWTON Dictate Business 365 SK je aj import slov z dokumentov. Automaticky nechajte nájsť slová, ktoré nie sú v slovníku a potom ich tam jednoducho pridajte. Obohatíte tak efektívne váš slovník o odborné výrazy a nové slová, ktoré pri práci často využívate.

Elektronická licencia do niekoľkých minút

Ak chcete mať svoju prácu hotovú hneď a nechcete sa ničím zdržiavať, tak potom je pre vás elektronická licencia NEWTON Dictate Business 365 SK najlepšou voľbou. Pri nákupe licencie získate v priebehu niekoľkých málo minút odkaz, cez ktorý si stiahnete inštalačný balíček aj s licenčným kódom na jeho aktiváciu. Následne balíček NEWTON Dictate Business 365 SK nainštalujete a môžete začať pracovať. Nezabudnite ale na to, že na diktovanie je potrebný kvalitný mikrofón. Najlepšie s pripojením cez konektor USB.

Všetko je jednoduché a intuitívne

Ničoho sa nemusíte obávať. Vďaka úvodnému tutoriálu NEWTON Dictate Business 365 SK sa dozviete všetko potrebné, čo budete pri dennodennom používaní potrebovať. Tutoriál NEWTON Dictate Business 365 SK vás povedie všetkými funkciami, pekne jednu po druhej. Na konci teda budete vedieť, čo na čo slúži a ako sa používa.

Minimálne nároky na HW:
Procesor: Intel Core i5 (1,7 GHz) a vyšší
RAM: minimálne 4 GB pamäť RAM a približne 600 MB voľného miesta na pevnom disku
USB port na pripojenie headsetu, pripojenie na Internet na overenie licencie

Odporúčané príslušenstvo:
Kvalitný mikrofón s pripojením cez USB konektor

Obsah balenia:
Elektronická licencia, kľúč na aktiváciu

Postup inštalácie

Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NEWTON Dictate Business 365 SK (elektronická licencia)
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií