Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nočný cirkus

Zobraziť katalóg
Nočný cirkus E-kniha, Slovensky
Elektronická kniha
2021, Slovensky, 368 strán
Kód:  EK37756 ISBN: 978-80-566-2168-4

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nočný cirkus Predaj skončil

Nočný cirkus

Cirkus snov prichádza bez ohlásenia

Putuje po celom svete a zakaždým v ňom pribúdajú odvážnejšie a nápaditejšie atrakcie.
Vo víre dymu a v odlesku zrkadiel, mimo očí bežných návštevníkov, stoja proti sebe dvaja iluzionisti: Celia a Marco.
Ich súboj trvá už roky a proti vlnám kúziel, zaklínadiel a ilúzií nie je odolný nik. Obaja mladí iluzionisti mali vrodené nadanie pre mágiu, ale nikto nepredpokladal, že mladí ľudia, ktorí mali byť súpermi na život a na smrť, porušia pravidlá a nevedomky sa do seba zaľúbia.
Ich učitelia však majú stále na dosah nitky osudu, pred ktorými nie je v bezpečí žiaden obyvateľ cirkusu, ani mladí zaľúbenci, návštevníci či tvorcovia najneobyčajnejšieho snového predstavenia na svete. Debutový román Erin Morgensternovej Nočný cirkus vám dovolí vykročiť zo sveta spútaného iba vašou fantáziou.
Otočením prvej stránky vyrážate na cestu, kde nedokážete odlíšiť skutočnosť od sna, autorkinu predstavivosť od svojich osobných zážitkov. Nočný cirkus nedokáže spútať nikto a nič, každého čitateľa opantá cirkusová mágia, zaklínadlá z hlbín knižníc a ilúzie jazyka a písma. Otvárame za súmraku, zatvárame za úsvitu.

Napsali o knize

Ak by sa ma niekto spýtal, či existuje rozprávka pre dospelých, tak Nočný cirkus je jasným dôkazom, že áno. Tento príbeh je magický, čarovný, fascinujúci a nabitý emóciami. Je napísaný tak, že hoci si chcete knihu šetriť, nedokážete ju odložiť. Zamilovala som si všetky postavy. Ich sny, odhodlanie a vrodený talent či šikovnosť. Všetko spolu krásne ladilo a ja som nechcela, aby tento omamný príbeh skončil. Navyše je všetko zabalené do dokonalej obálky. Ani vnútro knihy zďaleka nezaostáva.

recenzia z drominickacita.sk

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií