AD homeoffice Aplikace

Nymfomanka I. - Director's cut

Zobraziť katalóg
Nymfomanka I. - Director's cut Film
4,2 10 hodnotení
Kód:  AVAE0059
Nymfomanka I. - Director's cut Predaj skončil

Nymfomanka I. - Director's cut

film 18+

Pozor, v prípade, že nespĺňate vekovú hranicu, určenú pre sledovanie tohto filmu, môže zhliadnutí tohto filmu narušiť Váš fyzický, psychický alebo mravný vývoj. Kúpou filmu potvrdzujete, že ste starší ako 18 rokov.

Otvorená štúdia ženskej sexuality, prostredníctvom hlavnej postavy. Hlavnú hrdinku Joe nájde zmlátenie v parku, starší muž menom Seligman. Nymfomanka Joe odhaľuje samotárskemu intelektuálovi tajomstvo svojho pokrúteného životného osudu, plného sexuálnych prežitkov. Rozprávanie Joe je rozdelené do ôsmich kapitol, v ktorých sa postupne dostávame od jej mladosti a dospievania až k dospelosti.

Director 's cut

Spoznajte nymfomanku tak, ako bola určená, ešte než ju kvôli strachu z prílišnej otvorenosti podrobili cenzúre. Lars von Trier si dokonca k pôvodne vydaným verziám vynútil titulok, ktorý divákov informuje o tom, že sledujú skrátenú a neúplnú verziu. Tvrdí dokonca, že kratšiu verziu ani nikdy nevidel. Režisérskej verzie sú dohromady o hodinu a pol dlhšie a psychológie postáv je tak otvorenejší a prepracovanejšie. Spoznajte celý príbeh, surový, úprimný a bez cenzúry.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií