AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Odsouzený

Zobraziť katalóg
Odsouzený E-kniha
Elektronická kniha
2014, 256 strán
Kód:  EK13711 ISBN: 978-80-724-6695-5

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Odsouzený Predaj skončil

Odsouzený

Skutečný příběh o tom, že drogy neničí pouze narkomana

 

Lukáš byl vytouženým a milovaným synem. Měl rád sport, studoval na univerzitě a otvíraly se mu dveře do světa filmu. Ale Lukáš sáhl po droze a ta ho dostala až na úplné dno. Z nadějného studenta a začínajícího herce se stal bezdomovec, narkoman a násilník.

Ale kniha je hlavně příběhem ženy – zoufalé matky, která se snaží chránit svého syna za každou cenu, i za cenu svého sebezničení. Teprve když se i ona dostane až na úplné dno, pochopí, že jenom mateřská láska jejího syna nezachrání. Začne hledat účinnou pomoc jinde a podaří se jí ze dna vytáhnout i Lukáše.

***

Vyměňujeme si pohledy. Už to nevydržím, zhluboka se nadechnu. On ve stejném okamžiku také, i když asi z jiných důvodů. Nakloní se blíž, tak blízko ke sklu mezi námi, jak to jen jde. Je tam jen několik dírek, kterými neprojde opravdu nic. Nic, jen pár jeho slov.„Nechtěl jsem, aby to takhle dopadlo, mami.“

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií