Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Ostře sledované vlaky

Zobraziť katalóg
Ostře sledované vlaky Audiokniha
5 1 hodnotení
Vypočujte si ukážku
Audiokniha na stiahnutie
2 hod. 25min, 134 MB
Číta: Jaroslav Plesl
Kód:  AKZ874

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ostře sledované vlaky Predaj skončil

Ostře sledované vlaky

Tragikomický příběh mladého železničáře Miloše Hrmy na pozadí událostí druhé světové války

Obecně známý je hlavně díky filmové verzi režiséra Jiřího Menzela z roku 1966 ověnčené Oscarem. Nyní máte možnost poslechnout si rozhlasovou nahrávku z roku 2015 v režii Aleše Vrzáka.

Suverénní text, kde se malé dějiny proplétají s velkými, kde se válečný svět, plný nejrůznějších smrtihlavů, potkává s mladým nádražákem, který si neví rady se svými prvními sexuálními bitvami a podřezává si kvůli tomu žíly, kde se přednosta stanice trápí ve stínu projíždějících vlaků s německými tanky s kujebáckou náturou živočišného výpravčího a kde přetržené kanape po milostném rodeu je velkým lidským vítězstvím života nad hnusnou dobou, která na všechno vrhá nebezpečné stíny.

To všechno popsáno tím neopakovatelným stylem made in Hrabal, tedy bez patosu, bez velkých gest, poetickým jazykem, který z každodennosti dělá sled malých etud lidských grotesek, a kde se z banality stává jemným pootočením sledujícího periskopu zázrak.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

Kapitoly:
  • Ostře sledované vlaky 1
  • Ostře sledované vlaky 2
  • Ostře sledované vlaky 3
  • Ostře sledované vlaky 4
  • Ostře sledované vlaky 5
  • Ostře sledované vlaky 6
Zobraziť ďalšie kapitoly
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií