AD homeoffice Aplikace

Pan Tau

Zobraziť katalóg
Pan Tau Film
Kód:  AV00151

Pan Tau

Posledné stretnutie s kúzelným pánom Tau v príbehu, ktorý je určený nielen deťom. Jeho hrdinom je herec Rudolf Karásek, ktorý bol pred pätnástimi rokmi slávnym predstaviteľom deťmi milovaného pána Tau. Dnes už len spomína na zašlú slávu a hľadá útechu v alkohole. Jedného dňa sa však v jeho vilke, kde žije so svojou dcérou Hankou a jej dvoma synmi, objaví barrandovský zamestnanec a odovzdá mu scenár na nový film o Pánovi Tau. Už pri skúškach niektorých scén sa však ukáže, že Karásek na ťažkú ??úlohu nestačí. Režisér sa začne obzerať po náhrade alebo po dvojníka. Asistentka Alena mu privedie pána Nováka, ktorý akoby pánovi Tau z oka vypadol. Ten bravúrne zvládne všetky náročné scény.

Karásek začína žiarliť na dvojníkove úspechy aj na jeho obľubu u detí, ktoré vo filme hrajú. Na pokoji mu nepridajú ani náhodne vypočuté a nie príliš lichotivé režisérove poznámky na svoju adresu. Po sérii zmätkov a dokonca zámen Karáska a Nováka sa štáb presunie do Tatier, aby tu natočil exteriérové ??scény. Tu sa herec nahnevá a vyhlási, že žiadneho dvojníka nepotrebuje, a keď si dvojník narazí koleno pri autonehode, sám zahrá náročnú scénu v horiacom lietadle. Znovu získa stratené sebavedomie a dokonca získa v divadle úlohe Cyrana. Natáčanie končí a pána Nováka zrazu nikto nemôže nájsť. Proste zmizol ... Bol to naozajstný pán Tau?

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií