Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Pěna dní

Zobraziť katalóg
Pěna dní Film
4,5 10 hodnotení
Kód:  AVAE0029 Produktové číslo:  Pěna dní

Pěna dní

V meste, kde autá majú volant v kufri, ľudia korčúľ pospiatky a klavír mieša koktaily, žije idealistický a vynaliezavý Colin (Romain Duris) iba v kruhu svojich priateľov Nicolasa (Omar Sy) a Chicka (Gad Elmaleh). Jedného dňa Colin stretne svoju osudovú lásku Chloé (Audrey Tautou). Krehká Chloé, ktorá Colinovi pripomína jeho milovanej blues od Dukea Ellingtona, však ochorie záhadnú chorôb: v pľúcach jej vykvitne lekno. Bezstarostný svet milencov je chorobou fatálne zasiahnutý. Francúzsky spisovateľ a bohém Boris Vian vytvoril v románe Pena dní obraz čistej lásky, ktorý učaroval niekoľkým generáciám čitateľov. Filmová adaptácia Michela Gondryho (Večný svit nepoškvrnenej mysle, Náuka o snoch) stavia na režisérovej typicky hravom vizuálnom štýle.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií