Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PlayStation Plus 15 mesačné členstvo - CZ Digital

Zobraziť katalóg
PlayStation Plus 15 mesačné členstvo - CZ Digital
Dobíjacia karta - Ak máte aktívne/zaplatené predplatné PS Plus, tak bude možné tento kód aktivovať až po 22.6.2022, kedy bude aktivovaný ako PlayStation Plus Essentials.
Kód:  MSXESD001b1
PlayStation Plus 15 mesačné členstvo - CZ Digital Predaj skončil

PlayStation Plus 15 mesačné členstvo - CZ Digital

Hrajte viac a plaťte menej so službou PlayStation Plus - dostávajte ešte viac z vášho systému PlayStation vďaka celej škále prémiových a exkluzívnych funkcií, vrátane hier a ďalšieho obsahu, funkcií iba pre členov služby PSN a oveľa viac...

Čo je PlayStation Plus?

PlayStation Plus je služba pre predplatiteľov v podobe balíčka, ktorá poskytuje rad dodatočných funkcií v sieti PlayStation Network. Ako člen služby PlayStation Plus si môžete užívať nasledujúce výhody:

  • Online multiplayer: Hrajte s priateľmi aj súpermi v online multiplayerových režimoch vašich obľúbených hier.
  • Hry mesiaca: Každý mesiac získate dve hry, ktoré si môžete ako člen zahrať.
  • Exkluzívne zľavy: Ušetrite peniaze v obchode PlayStation Store, kde nájdete zľavy špeciálne pre členov PS Plus.
  • Cloudové úložisko: Nahrávajte svoje uložené pozície do cloudu s veľkosťou 10 GB!
  • Share Play: Pozvite svojich priateľov zo služby PSN, nech sa k vám pridajú v multiplayerových bitkách, alebo nech rovno začnú hrať vaše dobrodružstvo, aj keď sami hru nevlastnia.
  • Zvoľte a hrajte: Rozhodnite, ktoré hry sa dostanú do vašej zbierky hier mesiaca služby PS Plus hlasovaním pre svojho obľúbenca.
  • Predčasný prístup: Vyskúšajte nové hry, demoverzie a betaverzie vďaka exkluzívnemu prístupu pre členov služby PS Plus.


Parametre a špecifikácie:
Určenie: PlayStation 3, 4 a PSVita
Doba platnosti: 455 dní (15 mesiacov)

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PlayStation Plus 15 mesačné členstvo - CZ Digital
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií