Rapture PET

Predĺženie záruky na 3 roky po registrácii do 30 dní od nákupu

Zobraziť katalóg
Predĺženie záruky na 3 roky po registrácii do 30 dní od nákupu
4,8 84 hodnotení
Darček
0,04 €
-
+
Pridať do zoznamu
Kód:  XXPE020w1
Predĺženie záruky na 3 roky po registrácii do 30 dní od nákupu 0,04 € Nie je možné kúpiť samostatne

Predĺženie záruky na 3 roky po registrácii do 30 dní od nákupu

Dodatočná záruka k produktom Epson

Spoločnosť Epson patrí dlhodobo medzi 100 najlepších technologických firiem v globálnom meradle a zamestnáva viac ako 81 000 ľudí. Každý z nich sa podieľa na čo možno najlepšom výsledku vo svojej zverenej oblasti. Podpora zákazníkov patrí medzi tie najvyššie priority. Aj preto sa spoločnosť Epson rozhodla na vybrané tlačiarne a skenery ponúknuť predĺženie záruky až na 36 mesiacov alebo do vytlačenia maximálneho počtu stránok (podľa toho, čo nastane skôr).

Ako získať predĺženú záruku od spoločnosti Epson?

Hneď ako dostanete svoju tlačiareň, navštívte stránku www.epson.sk/zaruka, vyplňte žiadosť a odošlite ju spolu so sériovým číslom produktu. Akceptované budú iba úplné žiadosti prijaté do tridsiatich dní od dátumu zakúpenia. V okamihu odoslania online žiadosti, si budete môcť vytlačiť stránku s potvrdením, že vaša žiadosť bola prijatá. Registráciu svojej záruky si budete môcť skontrolovať za 31 dní od dátumu registrácie na stránke spoločnosti Epson. V prípade akýchkoľvek problémov s registráciou nás prosím kontaktujte – spracujeme priamy kontakt s lokálnym zastúpením spoločnosti Epson, kde sa všetko vyrieši.

Dokedy ponuka spoločnosti Epson platí?

Táto ponuka sa vzťahuje na objednávky uskutočnené u autorizovaných predajcov produktov Epson. Pri tlačiarňach rady EcoTank je platnosť akcie od 1. 4. 2023 do 31. 3. 2024, pri skeneroch od 01.10.2024 do 31.03.2024. Účastníci musia svoju žiadosť odoslať najneskôr tridsať dní od dátumu zakúpenia produktov a v najkrajnejším dátumom pre prijatie žiadostí, súvisiacich s touto ponukou, bude 30. 4. 2024.

Postup získania predĺženej záruky na vybrané produkty Epson

  • Hneď ako dostane svoju tlačiareň, navštívte stránku www.epson.sk/zaruka
  • Vyplňte žiadosť a odošlite ju spolu so sériovým číslom produktu
  • Akceptované budú iba úplné žiadosti prijaté do 30 dní od dátumu zakúpenia

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Dobrý den, prosím o návod jak přesně získám po registraci rok záruky navíc. Registroval jsem se u společnosti Epson,od níž jsem koupil tiskárnu a jak to zjistím,že mám záruku 3 roky. Ta záruka je pak realizována u Alzy? Děkuji za podrobný popis,jak postupovat.

Dobrý deň Chcem sa opýtať aky je rozdiel medzi modelmi l3150-l3151-l3156 ci sa jedna len o vzhľad alebo su tam aj technické rozdiely dakujem

predlzenie zaruky. ako to zrealizujem? je niekde link?

Diskusia a poradňa k Predĺženie záruky na 3 roky po registrácii do 30 dní od nákupu
Príslušenstvo pre Predĺženie záruky na 3 roky po registrácii do 30 dní od nákupu
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií