Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Programy na úpravu hudby

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Pre domácnosti
(6)
Pre firmy
(5)
Pre štátnu správu
(3)
Pre neziskové organizácie
(1)
Produkt
Adobe Audition CC
(3)
Ashampoo Music Studio
(1)
Cyberlink AudioDirector
(1)
Typ softvéru
Editácia hudby
(6)
Úprava videa
(1)
Operačný systém
Windows
(6)
MacOS
(4)
Jazyková verzia
CZ
(1)
EN
(5)
Najnovšie objednávky

Program na strihanie hudby je skvelým pomocníkom pre profesionálnych hudobníkov, ale aj nadšených začiatočníkov. Máte plnú hlavu nápadov, ktoré túžite predviesť svetu? Program na úpravu hudby vám umožní nahrať a upraviť spev, hovorené slovo, ale aj celý rad nástrojov. Aké máte možnosti pri výbere? Čítajte ďalej.

Pokračovať

Pre koho je program na strihanie hudby určený?

Program na strihanie hudby je najčastejšie počítačový softvér umožňujúci záznam zvuku, jeho editáciu a v neposlednom rade export audia v rôznych formátoch. Program na mixovanie hudby tiež spravidla ponúka celý rad doplňujúcich funkcií, a preto ich oceňujú hudobníci všetkých druhov – od spevákov a gitaristov až po DJ alebo bubeníkov.

i

V spojení s termínom program na hudbu sa často stretnete aj s označením DAW program. DAW je skratka na Digital Audio Workstation.

Program na úpravu hudby – na čo sa môžete tešiť

Program na úpravu hudby umožňuje oveľa viac než jednoduché nahrávanie zvuku. Niektorý pomôže aj s dosadením správneho rytmu či noty. Aké možnosti profesionálny program na tvorbu hudby pre začiatočníkov, ale aj pokročilých prináša?

  • Program na úpravu hudby zvládne v spojení s externou zvukovou kartou nahrávať živé nástroje.
  • Dokončený audio projekt možno vďaka DAW softvéru exportovať v mp3, FLAC alebo v mnohých ďalších formátoch.
  • Program na úpravu zvuku umožňuje editovať a mixovať stopy, prípadne vykonávať finálny mastering hudby.
  • Music making software je taktiež ideálnym nástrojom na nahrávanie spevu.

Nie je výnimkou, že program na vytváranie hudby disponuje preslávenou funkciou auto-tune, ktorá umožňuje automatické ladenie spevu.

Program na úpravu hudby – hudobná knižnica

Takmer každý program na úpravu hudby má k dispozícii hudobnú knižnicu. Tá obsahuje zvukové šablóny, ktoré môžete pri komponovaní hudby použiť na vaše vlastné zvukové stopy. Vaše MIDI klávesy tak môžu znieť ako klavír, flauta, zbor alebo napríklad celý orchester.

Program na strihanie hudby a dôležité funkcie

Aké funkcie program na strihanie hudby ponúka? Spísali sme pre vás tie skutočne dôležité, ktoré sú spoločné na každý audio software. Patria medzi ne ekvalizéry, identifikácia tónov či automatické hudobné stopy.

  • Identifikácia zvuku vám napovie, z akých tónov alebo akordov sa vaša stopa skladá.
  • Podpora externých hudobných pluginov umožňuje do programu dohrať ďalšie knižnice alebo efekty.
  • Program na mixovanie hudby, ako je napríklad GarageBand, má k dispozícii funkciu, ktorá pre vás vytvorí hudobnú stopu automaticky. Často ide o tzv. automatických bubeníkov.
  • Ekvalizér patrí medzi pomôcky, bez ktorých sa úprava hudby nezaobíde. Komplexnejší program na tvorenie hudby ponúka ekvalizér frekvenčný.

i

Aplikácia & program na strihanie hudby – platiť či neplatiť?

Program na strihanie hudby je často distribuovaný formou predplatného, teda mesačného poplatku. Mnohé z ponúkaných programov však ponúkajú trial verziu. Program alebo aplikáciu si tak môžete vyskúšať počas obmedzenej doby zadarmo.

Program na nahrávanie hudby máte? Nezabudnite na zvukovku

Program na nahrávanie hudby funguje bez akýchkoľvek doplnkov. Pomocou klávesnice a myši môžete editovať, strihať, ale aj tvoriť nové stopy. Pokiaľ ale chcete nahrávať gitaru alebo spev, budete potrebovať externú zvukovú kartu.

Hudba je hotová? Čo takto klip? Pozrite sa na programy na úpravu videa.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
7 položiek
Ashampoo Music Studio 10 (elektronická licencia)
Audio softvér Ashampoo Music Studio pre 1 zariadenie, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy a pre neziskové organizácie, určený pre PC
36,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SEams10
Acoustica Mixcraft 10 Recording Studio (elektronická licencia)
Audio softvér pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
89,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWacom10rs
32,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWvsod6
Adobe Audition, Win/Mac, EN, 12 mesiacov, obnova (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Audition CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predĺženie predplatného, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC
471,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605f3
Adobe Audition, Win/Mac, EN, 12 mesiacov (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Audition CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
471,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605f2
Adobe Audition, Win/Mac, EN, 1 mesiac (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Audition CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 1 mesiac, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC
38,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605f1
Cyberlink AudioDirector Ultra (elektronická licencia)
Audio softvér Cyberlink AudioDirector pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
83,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWlC0011a
softwareLegendárna aplikácia Windows Movie Maker Windows Movie Maker patril dlhé roky do základnej programovej ponuky operačného systému Windows. Kam sa však podel tento obľúbený softvér na strih videa? A čím ho nahradiť?
Už ste počuli o Linuxe? Pokiaľ áno, zaujíma vás, ktorá z populárnych linuxových distribúcií presne zodpovedá vašej predstave o kvalitnom operačnom systéme? V našom článku sa pokúsime objasniť všetko, čo potrebujete o distribúciách Linuxu vedieť!
SharePoint od Microsoftu vám prináša modernú platformu na zdieľaný prístup, interakciu a spoluprácu. Tímová spolupráca tak môže prebiehať kdekoľvek a kedykoľvek – a navyše rýchlo, spoľahlivo a bezpečne.

Programy na úpravu hudby

V kategórii Programy na úpravu hudby máme práve teraz na Alza.sk celkom 7 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné programy na úpravu hudby Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie programy na úpravu hudby Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie programy na úpravu hudby Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii programy na úpravu hudby recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií