Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Revit LT 2023 Commercial New na 3 roky (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Revit LT 2023 Commercial New na 3 roky (elektronická licencia)
CAD/CAM softvér AUTODESK Revit LT pre 3 zariadenia, dĺžka predplatného: 36 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, typ softvéru: CAD a 3D grafika, jazyková verzia: CZ, EN, HU, DE, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  LS004f5j

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Revit LT 2023 Commercial New na 3 roky (elektronická licencia) Predaj skončil

Revit LT 2023 Commercial New na 3 roky (elektronická licencia)

AutodeskRevit LT Commercial 2023 New je vedúci softvér na BMI projektovanie, a to v ľahšej verzii. Softvér využijete na projektovanie pozemných stavieb a zvýšenie efektivity vašej práce aj kvality výstupov v 3D.  Všetky projekčné informácie sú uložené v koordinovanej databáze, z ktorej je možné generovať výkazy, pohľady, výkresy aj 3D perspektívy. V prostredí softvéru Revit LT pritom projektujete v 3D. Pomocou nástroja Prechádzka vytvoríte animovanú verziu projektu, ktorá tak uľahčí komunikáciu s vaším zákazníkom detailným predstavením virtuálnej budovy. 

Kľúčové vlastnosti elektronickej licencie Revit LT Commercial 2023 New

  • Elektronická licencia Revit LT Commercial 2023 New na 1 rok pre nových používateľov
  • Revit LT je odľahčenou verziou softvéru
  • Umožňuje projektovanie pozemných stavieb
  • Zvýši efektivitu vašej práce aj kvalitu výstupov v 3D
  • Projekčné informácie ukladané do koordinovanej databázy
  • Možnosť používania knižnice 2D detailov a 3D modelov stavebných prvkov
  • Program Revit LT 2023 je kompatibilný s aplikáciami Revit Architecture, Revit MEP a Revit Structure
  • Určené pre Windows 10, Windows 7-sp1, 64bit, Pentium-4 alebo AMD Athlon so SSE2 3.0 GHz a vyššou

Softvér na tvorbu návrhov a vizualizácie v 3D

Program na PC Autodesk Revit LT automaticky spravuje postupné zmeny projektu a premieta ich do sprievodnej dokumentácie, ktorá je vždy aktuálna. To zaistí minimálne riziká chýb pri vykonávaní zmien. Rovnako výkazy stavebných prvkov sú zautomatizované a vy tak máte dokonalý prehľad o množstvách, materiáloch aj cenách. Akákoľvek zmena výkazu sa premieta spätne do pohľadov, rezov aj detailov. Softvér ponúka aj rozsiahlu knižnicu 2D detailov a 3D modelov stavebných prvkov. Môžete tak jednoducho vytvárať aj svoje vlastné komponenty.

Program Revit LT 2023 umožní profesionálnu prezentáciu stavebných prvkov

Na prezentáciu stavebných prvkov, ako sú steny, okná, dvere či nábytok, používa AutodeskRevit LT tzv. rodiny. Tie môžu mať vstavanú inteligenciu danú parametrami, ktoré je možné z BIM modelu kedykoľvek extrahovať. Rodiny tak môžete vytvárať aj bez znalosti programovania. Vďaka službe Autodesk 360 Rendering je možné tiež tvoriť presvedčivé fotorealistické obrázky a panorámy vašich projektov.

Novinky pre verziu Revit LT 2023 Commercial New

Softvér Revit LT 2023 Commercial New umožňuje filtrovať výkazy podľa výkresov. Došlo k zlepšeniu viditeľnosti a prehľadnosti dokumentácie pomocou nástroja na premiestňovanie prvkov, ktorý máte teraz k dispozícii pre 3D aj 2D pohľady. Tvorba dokumentov je teraz rýchlejšia vďaka funkcii duplikovania výkresov. Funkcia na prichytenie k stredu umožňuje umiestňovať komponenty, načrtávať aj rýchlo a presne merať ako v 3D, tak v 2D. Svoje hotové výkresy na jednoduchú prezentáciu môžete teraz exportovať do 2D PDF formátu. Bola vylepšená funkcia na modelovanie a upravovanie profilov stien.

Kompatibilita s aplikáciami a hardvérové požiadavky

Súbory projektov je možné navyše ľahko odovzdávať medzi ďalšími používateľmi. Softvér Revit LT je plne kompatibilný s aplikáciami Revit Architecture, Revit MEP a Revit Structure. Generuje taktiež dobre štruktúrované výkresy vo formáte AutoCADu – DWG. Medzi hardvérové požiadavky Autodesk Revit LT 2023 potom patrí Windows 11, Windows 10, Windows 7-sp1, 64bit, Pentium-4 alebo AMD Athlon so SSE2 3.0 GHz a vyššou, 8 GB RAM, 30 GB diskového priestoru, grafika minimálne 1 280 × 102 DirectX 11 grafická karta podporujúca Shader Model 3.

Nákupom tohto produktu získate elektronickú licenciu pre nových používateľov a predplatné na 3 roky.



1. Založenie Autodesk Account

Navštívte https://accounts.autodesk.com/register, vyplňte vaše meno, email a vytvorte dostatočne zabezpečené heslo. Tento účet vám umožní prístup ku kupovanému produktu, ale aj prístup na väčšinu webových stránok spoločnosti Autodesk. Dôležité je, aby ste uviedli rovnaký e-mail, na aký bola licencia zakúpená. Ak už používate Autodesk produkty a máte založený Autodesk účet, môžete tento krok vypustiť.

2. Zakúpenie produktu

Po zakúpení a zaplatení vybraného produktu dostanete na email uvedený v objednávke potvrdenie, kde sú uvedené všetky potrebné informácie. Túto správu odporúčame archivovať.

Druhý email, ktorý vám príde, oznamuje, že produkt je priradený na vašom Autodesk účte.

Po prihlásení k vášmu účtu na stránkach http://manage.autodesk.com v sekcii All Products & Services (Všetky produkty a služby) nájdete novo zakúpený produkt..

3. Priradenie oprávnenia

Ak bude program používať iný používateľ, je nutné mu priradiť práva na používanie. Ak ste majiteľ kontraktu a budete zároveň produkt používať, môžete tento krok preskočiť.

V sekcii User management (Správa používateľov) si môžete vybrať, či budete spravovať licencie By User (Podľa používateľa), By Product (Podľa produktu), alebo môžete používať klasický spôsob. Každý variant má svoje prednosti, vyberte si teda, ktorý vám bude najviac vyhovovať.

By User (Podľa používateľa) – v tejto časti nájdete zobrazených používateľov, ktorí už produkty, alebo služby používajú. Ak chcete pridať používateľa, kliknite na ikonu v pravom hornom rohu a zadajte nacionálie nového používateľa a potvrďte.

By Product (Podľa produktu) – táto možnosť zobrazuje vaše produkty s počtom voľných licencií a počet používateľov, ktorí majú oprávnenie používať daný produkt. Priradenie oprávnenia používateľovi vykonáte kliknutím na Assign users (Priradiť používateľa) a vyberiete konkrétnu osobu zo zoznamu.

4. Inštalácia programu

Prihláste sa do Autodesk Accountu, kliknite na All Products & Services (Všetky produkty a služby) v ľavej časti na domovskej stránke. Kliknite na View downloads (Zobraziť sťahovanie) na pravej strane riadku programu, ktorý chcete nainštalovať.

V záložke Downloads (Sťahovanie) vyberte verziu, platformu a jazyk programu a potvrďte modrým tlačidlom Install now/Download now (Inštalovať/Stiahnuť).

Program pracuje i offline, ale je ho potrebné 1× za 30 dní pripojiť k internetu.

Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií