Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SmartMaps Navigator pre Android

Zobraziť katalóg
SmartMaps Navigator pre Android
3,5 2 hodnotení
Elektronická licencia - Offline turistická navigácia do mobilu alebo tabletu
Kód:  EO101a1
SmartMaps Navigator pre Android Predaj skončil

SmartMaps Navigator pre Android

Produkty spoločnosti SmartMaps sú výsledkom dlhoročnej práce špičkových profesionálov , ktorí presne vedia čo je v teréne potrebné. Nechať sa navigovať bezpečne a rýchlo do vytúženého cieľa alebo v neznámom prostredí nájsť správnu trasu potrebuje občas každý. Doprajte si pohodlie a využite cenovo dostupnú variantu pre váš mobilný telefón alebo tablet s operačným systémom Android. Už nie je nutné nosiť po vreckách niekoľko máp, ktoré častokrát ani nie sú aktuálne prípadne sa častým používaním opotrebujú.

Vďaka offline mapám máte ihneď všetko pri ruke a nemusíte mať obavy z vysokých faktúr za dátové pripojenie. Veľkým kladom je rad prítomných funkcií v podobe plánovania a hlasovej navigácie , vyhľadanie presnej adresy, ale aj podpora obľúbeného hľadania pokladov v zemepisnej hre geocaching či záznam trasy, ktorý možno exportovať do formátu GPX. Fajnšmekrov poteší aj možnosť importu vlastných záujmových bodov .


Naozaj vydarený balíček v sebe zahŕňa detailnú mapu Českej a Slovenskej republiky v mierke 1:10 000 , Najpodrobnejšiu rastrovú mapu v mierke 1:40 000 ,obsahujúcu kompletnú sieť cyklotrás,  lesných ciest a hlavne značených trás Klubu slovenských turistov . Ďalej zachytáva všetky komunikácie, lesy, vodstvo a nechýba ani vrstevnice s ekvidištanciou 10 m. Nemusíte sa báť ani v pohraničných oblastiach, kde je zaistený presah do susedného štátu. V teréne dokáže precízne navigovať a budete dokonca dopredu vedieť aj výškový profil výletu. V spojení, napríklad s veľkou plochou tabletu tak získate ozajstného pomocníka do každej situácie .

Čo je to elektronická licencia?


Elektronická licencia je bežný softvér. Miesto krabice s médiom však od nás dostanete odkaz na stiahnutie softvéru a ďalej kód pre jeho aktiváciu. Nemusíte čakať na dodanie a môžete softvér používať už pár minút po zakúpení. Bližšie informácie o elektronických licenciách .

Hlavné funkcie

  • Plánovanie trás a navigácia po cestách, cyklotrasách a turistických trasách KČT - kompletné pokrytie ČR a SR!
  • Možnosť voľby menej/viac cyklotrás , Iba pre cestný bicykel, pešia turistika po značkách KČT, atď
  • Podpora Geocachingu
  • Možnosť ukladania vlastných trás , Stop, bodov záujmu
  • Záznam vašich/prejdených stop, štatistiky stôp a výškové profily
  • 70 tis. bodov záujmu POI, turistické POI vrátane fotografií
  • Vyhľadávanie čísel popisných/orientačných pre kompletnú ČR
  • PC Manager - Mapová aplikácia pre prácu s mapami na PC

Licencie

  • Elektronická licencia pre SmartMaps Navigator pre Android
  • Platnosť: Neobmedzene
    Aktualizácia software, plánovacích dát, databázy adries a bodov záujmu zadarmo
  • Jazyk: CZ, SK, EN, PL
VerziaObsahuje
SmartMaps NavigatorPodrobná mapa ČR a SR 1:10 000 (pešie, auto)
Cykloturistická mapa ČR a SR 1:40 000 (pešie, cyklo, turistická)
Cykloturistická mapa ČR a SR 1:75 000 (pešie, cyklo, turistická)
Automapy 1:100 000 + (auto)

Systémové požiadavky

  • Android 2.0 a vyšší
  • Veľkosť 9 GB

Dobrý den. Potřebuji poradit. Doposud jsem používal tištěné mapy z webu Odkaz do neznáma Chci to změnit. Proto tento dotaz : SMARTMaps Navigator a Komplet, též SMARTMaps Locatory jsou pouze digitální soubory map s elektronickou licencí ? Nemají "přístroj k navigaci". Je to cosi jako paměťová SIM karta o kapacitě 9 nebo 16 GB ? K použití vyžadují tablet s operačním systémem Android ? Děkuji za vysvětlení.

Diskusia a poradňa k SmartMaps Navigator pre Android
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií