Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Šmejdi

Zobraziť katalóg
Šmejdi Film
4,2 12 hodnotení
Kód:  AVAE0034 Produktové číslo:  Šmejdi

Šmejdi

Manipulácia, nátlak, ponižovanie, agresie. Skryté kamery zachytili drsné pozadia predvádzacích podujatí pre seniorov. Čo sa naozaj deje na populárnych zájazdoch s obedom zadarmo? Praktiky, z ktorých mrazí. Klamstvá a premyslená manipulácia, ktorej jediným cieľom je donútiť bezbranných starých ľudí k nákupu predraženého tovaru. Seniori zo svojich biednych dôchodkov spláca horibilné sumy za často nekvalitné produkty. Niektorí z nich sa dušujú, že už na žiadnu akciu nikdy nepôjdu, iní to nevydrží a idú znova. Čo je ženie? Zvedavosť? Samota? Alebo závislosť? Autorky tohto filmu rok v prevleku navštevovali akcie, kde sa dôchodcom vymývajú mozgy a kde mladí ľudia nie sú vítaní. Vedľa autentických záberov z predvádzacích akcií a výpovedí poškodených seniorov prináša dokument aj pohled psychologičky, právnika a ďalších odborníkov. Film tak prvýkrát komplexne mapuje tento neslávne fenomén dnešnej doby.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií