AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol

Zobraziť katalóg
Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol Film
4,6 147 hodnotení
Kód:  AVMB0040
Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol Predaj skončil

Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol

Allan Karlsson má 100 rokov. V domove dôchodcov, kde v tomto veku trávi svoj zostávajúci čas, pre neho chystajú veľkú narodeninovú oslavu. Ale vitálny starček ešte nechce zostať v papučiach v kresle. Má úplne iné plány. Rozhodne sa pre útek. Potom, čo vylezie z okna, sa vydá na úžasný a absolútne nepredvídateľný výlet...

 

Zhodou okolností sa mu do rúk dostane kufor plný peňazí. Než sa nazdá, má v pätách gang zločincov, sem-tam sa objaví nejaká mŕtvola a medzi spoločníkmi, ktorých na svojej ceste priberie do partie, je aj veľmi neskladná slonica. Okrem toho po ňom samozrejme pátra policajný zbor na čele s nie príliš schopným komisárom. Pre kohokoľvek iného by to bolo životné dobrodružstvo, ale s podobnými vecami už má Allan bohaté skúsenosti. Aj keď sa nikdy nezaujímal o politiku, bol nechtiac hlavným aktérom mnohých dôležitých udalostí 20. storočia. Mimovoľne sa podieľal na vynáleze atómovej bomby, stal sa dobrým priateľom niekoľkých amerických prezidentov a medzi jeho ďalších „známych“ sa na jeho životnej púti zaradil aj Stalin, Churchill, Mao Ce-tung alebo Kim Ir-sen.

Dobrý den, mám dárkový poukaz na e-knihy, jak ho mám použít při placení?

Je nejakym sposobom mozne k filmu pustit anglicke titulky, ktore nie su v ponuke?

Diskusia a poradňa k Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií