Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Strach zo zrkadla

Zobraziť katalóg
Strach zo zrkadla E-kniha
Elektronická kniha
2016, 224 strán
Kód:  EK20214 ISBN: 978-80-811-4776-0

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Strach zo zrkadla Predaj skončil

Strach zo zrkadla

Emigrantka zo Slovenska sa ujme v módnej branži v Taliansku a vo Francúzsku. Prežíva úspechy aj sklamania, no nevie si nájsť pevný bod, cíti sa vykorenená. V knihe sa prelína čas jej súčasnosti ako starej ženy a čas mladej úspešnej modelky, ktorá vystupuje na najznámejších módnych mólach. V kariére jej pomáha šéf agentúry, emigrovaný Maďar, ktorý trpí psychickými problémami. Neskôr, keď hrdinka hľadá domov, v Portugalsku stretne osudovú lásku, no napokon sa vráti na Slovensko a jej mecenáš si k nej hľadá cestu. Miestami príbeh ústi až do hororu.
Tatiana Jaglová (Bratislava) vyštudovala Prírodovedeckú fakultu UK. Pracovala v odbore geofyzika. Neskôr sa naplno začala venovať novinárskej dráhe. Pôsobila v redakcii Smena, bola šéfredaktorkou magazínu International ExPress, neskôr pôsobila v magazíne Euroreport plus. Je autorkou scenárov pre Krátky film Slovenskej filmovej tvorby, knihy poviedok Deň motýľa a románov Znamenie ohňa a Šialený nápad.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií