Alza pre firmy

Štvorlístok v službách krála

Zobraziť katalóg
Štvorlístok v službách krála Film
3,0 1 hodnotení
Kód:  AVBI0002
Štvorlístok v službách krála Predaj skončil

Štvorlístok v službách krála

Populárna komiksový seriál ŠTVORLÍSTOK oslávil tento rok už 40 rokov od svojho "narodenia", prvého vydania kresleného príbehu autora a výtvarníka Jaroslava Nemečka. Až teraz sa však Fifinka, Myšpulín, Pinďa a Bobík dostávajú na filmové plátno - a to v dobrodružnom príbehu autorov Jozefa a Hany Lamkových, dynamickom, vtipnom, modernom s množstvom humorných a gagových situácií, nečakaných zápletiek a prekvapení.
Malý výlet do Prahy ponúkne Štvorlístku úžasné stretnutie - na Karlovom moste ich najskôr prepadne lev zo sochy Bruncvík, ktorý ich zavedie do podzemných chodieb pražského Hradu, kde sa stretnú so samotným cisárom Rudolfom! Ten podnikol cestu časom z minulosti do prítomnosti, pretože podľa predpovedí slávnych cisárskych astrológov len Štvorlístok môže získať cisárovi zázračný kameň mudrcov a zachrániť tak cisárovi život aj korunovačné klenoty, o ktoré sa usiluje klamár alchymista Kelly. A tak sa rozbehne kolotoč neuveriteľných stretov, konfliktov a peripetií, Fifinka, Myšpulín, Pinďa a Bobík sa dostanú aj na cisársky dvor, kde im doslova pôjde o život ... Ale nebol by to Štvorlístok, keby vďaka svojmu dôvtipu a vynaliezavosti nevyriešil všetky nástrahy aj nečakané prekážky a nezachránil nielen cisára, korunovačné klenoty, ale aj celú zemeguľu od návratu do doby ľadovej.
Cisár Rudolf sa vracia do minulosti síce bez kameňa mudrcov, ale múdrejší o poznanie, že priateľstvo a odvaha sú cennejšie ako zlato.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií