Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Cyberpunk 2077 Svět hry

Zobraziť katalóg
Cyberpunk 2077 Svět hry Kniha, Česky
5,0 19 hodnotení
Nakladateľ
Crew
Kniha 2020, Česky, 192 strán, Pevná bez prebalu lesklá - Kniha zo série Cyberpunk 2077
Cenová bomba
20,90 € Ušetríte 3,48 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Kód:  FKP0343397
Cyberpunk 2077 Svět hry 20,90 € Momentálne nedostupné

Cyberpunk 2077 Svět hry

Získejte komplexní přehled o hře Cyberpunk 2077

S knihou Cyperpunk 2077 Svět hry vás ve stejnojmenné akční RPG už nic nepřekvapí. Tato úžasně zpracovaná a dokonale ilustrovaná publikace vám umožní se perfektně zorientovat v Night City. Dozvíte se vše o jeho historii, jednotlivých postavách a frakcích.

Využijte možnosti prozkoumat technologie zítřka, poznat kyber implantáty, zbraně a vozidla z temné budoucnosti. To vše bude totiž nezbytné k tomu, abyste mohli ve hře Cyberpunk 2077 přežít a postupovat dále dopředu.

Stručně řečeno, kniha Cyperpunk 2077 Svět hry, která je společným počinem Dark Horse Books a CD Projekt Red, je nutností pro všechny hráče, kteří chtějí co nejvíce do hry proniknout a nechat se zasvětit do všech tajemství tohoto dokonale promyšleného světa.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Počet stran
192 strán Hotovo!
Série
Cyberpunk 2077 Hotovo!
Rok vydania
2020 Hotovo!
Typ
Kniha Hotovo!
Nakladateľ
Crew Hotovo!

Základný

Počet stran
192 strán Hotovo!
Série
Cyberpunk 2077 Hotovo!
Rok vydania
2020 Hotovo!
Typ
Kniha Hotovo!
Nakladateľ
Crew Hotovo!
Väzba
Pevná bez prebalu lesklá Hotovo!
Druh
Kniha Hotovo!

Jazyk

Jazyk
Česky Hotovo!
Viac parametrov

Dobrý den, bude se posouvat datum vydání knihy, teď když hra bude vydána až 10. prosince? Děkuji.

Dobry den, kniha o prostredi hry v ramci "Standardní verze obsahuje: ... Průvodce světem, který popisuje herní prostředí a příběh" je neco jineho nez tato kniha? Dekuji!

Je škoda, že u nás bude kniha v prodeji až s vydáním hry, kdy si člověk bude moct ten lore přečíst ve hře. V jiných zemích je už kniha v prodeji.

Dobrý den, Rád bych si ověřil, zda uvedená cena skutečně platí. Konkurenční eshopy ji nabízejí za dvojnásobek.

Diskusia a poradňa k Cyberpunk 2077 Svět hry
Ďalšie informácie

Testy GPU – Cyberpunk 2077

Testovali sme grafické karty na hre Cyberpunk 2077. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku!

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty (RECENZIE – Súhrn)

Štúdio CD Projekt Red má vo zvyku vydávať k svojim hrám tak rozsiahle DLC, že by ich iní vývojári bez uzatvorenia pokojne predávali ako plnú hru. Nie je to inak ani v prípade DLC Phantom Liberty, ktoré akčné RPG Cyberpunk 2077 rozšírilo o úplne novú lokáciu a samozrejme ďalej rozvíja aj príbeh. Čo všetko o podarenom DLC vieme, sa dozviete v našom článku.

Cyberpunk 2077 (TIPY/NÁVOD): Desať tipov do začiatku

Jedným z nesporných tromfov Cyberpunk 2077 je rozsiahly svet, v ktorom je možné stráviť desiatky a možno aj stovky hodín bez toho, že by sa človek vyložene nudil. Nováčika však môže jeho rozsah mierne miasť, a preto sme sa pre vás rozhodli vytvoriť náš špeciál, v ktorom vám povieme, aké augmentácia používať, či je dobré vsadiť na hacking alebo ako najlepšie naložiť s nadmierou zbraní.

Cyberpunk 2077: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Akčné RPG Cyberpunk 2077 sa niekoľko rokov pravidelne objavovalo v rebríčkoch najočakávanejších hier, a to z dvoch dôvodov. Po prvé – najnovší počin poľského štúdia CD Projekt Red sa z trailerov a ukážok javil naozaj skvele, a po druhé – hra bola niekoľkokrát odložená, čo očakávania mnohých hráčov našponovalo až k prasknutiu. Na konci roka 2020 však Cyberpunk 2077 skutočne uzrel svetlo nášho sveta, pokiaľ ale z nejakého dôvodu stále váhate, či je táto hra naozaj pre vás, v našom špeciále nájdete všetky potrebné informácie.

Recenzie Cyberpunk 2077 Svět hry
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cyberpunk 2077 Svět hry.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií