Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Symantec Norton 360 Premium 75 GB CZ, 1 používateľ, 10 zariadení, 12 mesiacov (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Symantec Norton 360 Premium 75 GB CZ, 1 používateľ, 10 zariadení, 12 mesiacov (elektronická licencia)
5 1 hodnotení
Antivírus – elektronická licencia, pre 1 používateľa na 1 rok, PC Cloud Backup, antivírusová ochrana v reálnom čase, ochrana identity a online transakcií, firewall, správca hesiel, rodičovská kontrola, VPN, PC SafeCam
Kód:  WZ668d
Symantec Norton 360 Premium 75 GB CZ, 1 používateľ, 10 zariadení, 12 mesiacov (elektronická licencia) Predaj skončil

Symantec Norton 360 Premium 75 GB CZ, 1 používateľ, 10 zariadení, 12 mesiacov (elektronická licencia)


Chráňte všetky svoje zariadenia pripojené k internetu pred malvérom, ransomvérom a vírusmi v reálnom čase. A nezáleží na tom, či máte počítač, tablet a či smartfón. Pomocou jedného prihlásenia ochránite nielen zariadenia s operačným systémom Windows 10, ale aj Mac, Android či iOS. Softvér Symantec Norton 360 Premium si poradí aj s najnovšími hrozbami – komplexne ochráni osobné a finančné informácie, keď sa pripojíte k internetu.


Kľúčové vlastnosti elektronickej licencie Symantec Norton 360 Premium 75 GB CZ

  • Predplatné elektronickej licencie Symantec Norton 360 Premium 75 GB CZ pre 1 používateľa a až 10 zariadení na 12 mesiacov
  • PC Cloud Backup – 75 GB priestoru na cloude na zálohy
  • Antivírusová ochrana v reálnom čase
  • Elektronická licencia na ochranu identity a online transakcií
  • Funkcia správcu hesiel
  • Rodičovská kontrola

Elektronická licencia Symantec Norton 360 Premium reaguje na nové hrozby takmer okamžite

Vaše zariadenie môže byť napadnuté malvérom veľmi rýchlo a to najmä vtedy, ak používate rôzne bezplatné alebo iné nekvalitné antivírusové programy, ktoré nezvládajú držať krok s novo vznikajúcimi hrozbami. Elektronická licencia Symantec Norton 360 Premium však toto zvláda na jednotku. Tím expertov neustále analyzuje hrozby a reaguje na ne tak, aby vaše zariadenia boli 100 % chránené pred najnovšími hrozbami.


Ocenenie Editors Choice Awards časopisu PC Magazine

Bezpečnostný softvér spoločnosti Symantec predbehne konkurenčné platformy v mnohých serióznych porovnávacích testoch. Okrem iného získali rôzne produkty Norton celkovo 39 ocenení Editors' Choice Award časopisu PC Magazine. To je oveľa viac než získala akákoľvek iná spoločnosť zaoberajúca sa produktmi zabezpečenia.


Komplexná antivírusová ochrana pre rôzne zariadenia

Bezpečnostný softvér Symantec Norton 360 Premium vás bude chrániť pri sledovaní videí alebo nakupovaní prostredníctvom tabletu. Potrebné zabezpečenie poskytne aj pri platení účtov či používaní internetového bankovníctva na smartfóne. Antivírus Norton vás tiež napr. upozorní, či Android aplikácia zníži výdrž batérie, či predstavuje potenciálne riziko ohrozenia osobných údajov alebo či obsahuje malvér ešte predtým, než si ju stiahnete z obchodu Google Play.


Postup inštalácie

  • Choďte na stránku: norton.com/enroll
  • Vytvorte si Norton účet – alebo sa prihláste do existujúceho účtu
  • Vložte zakúpené 25-miestne licenčné číslo
  • Pokračujte podľa inštrukcií na stiahnutie a inštaláciu zakúpeného produktu Norton na obrazovke
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Symantec Norton 360 Premium 75 GB CZ, 1 používateľ, 10 zariadení, 12 mesiacov (elektronická licencia)
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií