AP+ nový vizuál PET

Usáma

Zobraziť katalóg
Usáma E-kniha
Elektronická kniha
Autor: Lavie Tidhar
2017, 309 strán
Kód:  EK22147 ISBN: 9788025722022

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Usáma Predaj skončil

Usáma

Oceněný napínavý román Usáma zkoumá podvědomí světa po 11. září

Ve světě, kde žádný globální terorismus neexistuje, si neznámá kráska najme soukromého detektiva Joea, aby jí našel jistého muže – tajemného autora brakových románů s hlavním hrdinou jménem Usáma bin Ládin. Tak začíná Joeova cesta kolem světa, a jak se kolem něj utahuje smyčka nebezpečí a tajemství, začíná Joe sám pochybovat o tom, co je fikce a co realita. Odkud se berou uprchlíci, na které naráží v temných koutech nebezpečného světa? Jakou pravdu se dozví na kopci nad Kábulem?

Lavie Tidhar v Usámovi brilantně zkoumá podvědomí světa po 11. září a s bravurou sobě vlastní v něm míchá prvky romanu noir, literatury faktu, alternativní historie i thrilleru. Výsledkem je znepokojivý, ale přesto neodolatelný portrét naší doby.

Vítěz World Fantasy Award 2012 za nejlepší román

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Lavie Tidhar

Lavie Tidhar se narodil v izraelském kibucu, ale žil i v Jižní Africe, Laosu nebo na Vanuatu. V současné době bydlí v Londýně. Ve světě literatury si udělal jméno jako autor sci-fi a fantasy, který se věnuje rozmanitým žánrům od povídek přes romány až po grafické romány.
Za svůj román Osama (Usáma) získal v r. 2012 World Fantasy Award for Best Novel (Světovou cenu pro nejlepší román vydaný v uplynulém roce v angličtině v žánru fantasy) a porazil tak mj. Stephena Kinga s 11.22.63 nebo George R. R. Martina a jeho Tanec s draky.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií