Rapture P&G MS v hokeji_CZ

Windows Server DataCenter Core 2019 SNGL OLP 16Lic NL CoreLic Qlfd (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Windows Server DataCenter Core 2019 SNGL OLP 16Lic NL CoreLic Qlfd (elektronická licencia)
Kód:  SWLM0011 Produktové číslo:  9EA-01044

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Windows Server DataCenter Core 2019 SNGL OLP 16Lic NL CoreLic Qlfd (elektronická licencia) Predaj skončil

Windows Server DataCenter Core 2019 SNGL OLP 16Lic NL CoreLic Qlfd (elektronická licencia)

Po troch rokoch prichádza Microsoft s novou prepracovanou verziou svojho operačného systému pre servery. Najnovšia verzia vychádza z verzie 2016 a jej najväčšími prednosťami sa stáva využiteľnosť v hybridnej platforme Azure aj vylepšenia platformy pre moderné aplikácie a hyperkonvergovanú infraštruktúru. Na vyššiu úroveň je povýšené zabezpečenie celého operačného systému a počíta sa aj s tvorbou natívnych cloudových aplikácií a modernizáciou tradičných aplikácií s využitím kontajnerov a mikroslužeb.

Prednosti operačného systému Windows Server DataCenter Core 2019

  • Elektronická licencia pre server s max 16 jadrami
  • Neobmedzený počet virtuálnych zariadení
  • Prepracovaná úroveň zabezpečenia
  • Chránené virtuálne zariadenia
  • Podpora hybridnej platformy Azure
  • Integrovaná HCI
  • Proaktívna ochrana a detekovanie útokov
  • Využitie odozvy serverov
  • Zabezpečenie pomocou šifrovania siete
  • Upravené pre moderné aplikácie

Operačný systém s vylepšenou úrovňou bezpečnosti

Vo verzii z roku 2016 bola predstavená technológia chránených virtuálnych zariadení, ktorá je teraz vo verzii 2019 viac zdokonalená. Novo virtuálne zariadenia pracujú so systémom Linux. Funkcia chráneného virtuálneho zariadenia je samozrejme doplnená o zvýšenú kontrolu prístupu pre administrátorov. VMConnect teraz lepšie odstraňujú chyby oboch systémov a medzi servermi navzájom môžete navyše vďaka jedinému kliknutiu chrániť celú sieť vďaka šifrovaniu. Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) zabezpečuje proaktívnu ochranu, detekuje útoky a potencionálne zraniteľné slabé miesta. Technológia umožňuje využitie odozvy serverov a celkovo veľmi výrazne posilňuje zabezpečenie.

Pokročilé riešenie pre hybridné prostredie

Hybridné využitie je plne pripravené na využitie spolupráce so systémom Linux. Windows Subsystem pre Linux (WSL) vám ponúkne jednoduché prenesenie jeho skriptov do Windows a podporované sú aj priemyselné štandardy OpenSSH, Curl a Tar. Windows Server 2019 je schopný využiť aj prácu s kompomentmi klastra Kubernetes, pre ktoré bol tiež vylepšený. Pamätané je aj na hyper-konvergovanú infraštruktúru (HCI), ktorá s novou verziou operačného systému 2019 poskytuje oveľa širšie možnosti škálovateľnosti než predchádzajúce verzie. V neposlednom rade je výrazne spoľahlivejší a výkonnejší.

Elektronická multilicenčná zmluva SNGL OLP NL

Operačný systém Microsoft Windows Server 2019 možno získať ako elektronickú licenciu v podobe novej Open Licencie (SNGL OLP). Ide o multilicenčné riešenie Open Business no level (NL), ktoré danú elektronickú licenciu alebo softvér Assurance umožňuje získať. Tento balík obsahuje licenciu pre Windows server s maximálne 16 jadrami a neobmedzeným počtom virtuálnych zariadení.

Postup inštalácie

  • Stiahnutie a aktiváciu vykonajte pomocou prievodcu: https://signup.microsoft.com/productkeystart

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
» Všetky operačné systémy Microsoft Windows Server
» Všetky operačné systémy Microsoft Windows na stiahnutie
» Všetky operačné systémy pre firmy
» Všetky softvéry pre štátnu správu
» Všetky softvéry pre školy
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií