AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Yamada – samuraj z Ayothaye

Zobraziť katalóg
Yamada – samuraj z Ayothaye Film
4,5 6 hodnotení
Kód:  AVN0104
Yamada – samuraj z Ayothaye Predaj skončil

Yamada – samuraj z Ayothaye

Japonský samuraj Yamada je na stope veľkej zrade. Sprisahanci sa ho preto rozhodnú odstrániť a on vyviazne len vďaka tajomným bojovníkom, ktorí ho ťažko zraneného dopravia do thajskej dediny Ayothaya. Tu sa Yamada zotaví zo svojich rán a začne sa učiť tunajšiemu bojovému umeniu. Pretože v zápasníckej aréne čoskoro vyniká, je menovaný osobným strážcom vladára a Ayothaya sa stáva jeho novým domovom.

Thajský historický film poteší predovšetkým fanúšikov bojových umení. Ukážky bojových techník sú neuveriteľne drsné, ale esteticky dokonalé. Predvádzajú súboje s katanou aj inou chladnou oceľou, a tiež potýčky bez zbrane sú patrične tvrdé a presvedčivo realistické.

Snímka zobrazuje skutočný životný príbeh japonského dobrodruha Yamadu Nagamasiho (1590-1633), ktorý v Thajsku získal výnimočné postavenie a za svoje zásluhy bol menovaný guvernérom južnej provincie Nakornsrithammarat.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií