Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zločinecký gang penzistov opäť úraduje

Zobraziť katalóg
Zločinecký gang penzistov opäť úraduje E-kniha
5 1 hodnotení
Elektronická kniha
2015, 352 strán - Kniha zo série Zločinecký gang penzistov
Kód:  EK16823 ISBN: 978-80-814-2436-6

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zločinecký gang penzistov opäť úraduje Predaj skončil

Zločinecký gang penzistov opäť úraduje

Zločinecký gang penzistov je späť!


  Martha Anderssonová si spolu s priateľmi z Ligy penzistov po odchode zo Štokholmu užíva žiarivé Las Vegas. Dôchodcovia majú možnosť viesť nový život a plánujú to využiť. Čoskoro sa však vrátia k svojim starým trikom s geniálnou taktikou, ktoré tentoraz zahŕňajú zubnú protézu a elektrické invalidné vozíky. Mienia oklamať bezpečnostný systém v jednom z kasín. Keďže spôsobia nechcený rozruch, vracajú sa do Švédska s hlavami plnými nápadov, ako získať peniaze. Nie sú však jediní, kto túži po financiách, a čoskoro sa stretnú s gangom nebezpečných zločincov.

Dokáže skupinka starých priateľov pracovať spolu, prekabátiť mladších kriminálnikov a zvládnuť doteraz najväčší záťah? Alebo to bude na Ligu penzistov priveľa?

 

Catharina Ingelmanová-Sundbergová


Švédska autorka, ktorá napísala sedemnásť kníh rôznych žánrov vrátane populárnej vedy, kreslených rozprávok, detskej a historickej fikcie. Jej individuálny štýl písania, v ktorom poskytuje hlboký náhľad do témy, prekvapenie a zmysel pre humor, dodávajú jej knihám zvláštnu príťažlivosť. V roku 1999 získala prestížnu Widdingovu cenu ako najlepšia autorka populárnej histórie a historických románov. Catharina Ingelmanová-Sundbergová je bývalá novinárka a podmorská archeologička. Zločinecký gang penzistov bol prvým titulom, ktorý publikovala v Spojenom kráľovstve, a zaradil sa medzi desať najpredávanejších elektronických kníh.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií