Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zoner Photo Studio X CZ na 1 rok pre 1 užívateľa (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Zoner Photo Studio X CZ na 1 rok pre 1 užívateľa (elektronická licencia)
5 1 hodnotení
Grafický program – grafický program pre spracovanie fotiek pre 1 užívateľa
Kód:  EO201aa1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zoner Photo Studio X CZ na 1 rok pre 1 užívateľa (elektronická licencia) Predaj skončil

Zoner Photo Studio X CZ na 1 rok pre 1 užívateľa (elektronická licencia)

Vrstvy

Novo pridaná práca s vrstvami je kľúčom k úspechu pri pokročilejších úpravách vašich fotografií.

Fotopredmety

Vstavané nástroje vás prevedú tvorbou fotoknihy alebo skvele vyzerajúceho kalendára. 

Triedenie

Nové Zoner Photo Studio dokáže skvele roztriediť vaše fotky podľa času alebo miesta obstarania.


vypnuté
Zoner Photo Studio X
 

Rýchle pretiahnutia do počítača

Vďaka mnohoročnému vývoju dokáže Zoner Photo Studio prakticky automaticky preniesť fotky z fotoaparátu a následne ich rovno roztriedi do logických zložiek podľa dátumu, miesta a kľúčových slov.


Prehľadný katalóg

Orientovať sa medzi tisícami fotiek nie je ľahké, ale Zoner Photo Studio si vytvára vlastnú databázu – Katalóg. Práve vďaka tomu je vyhľadanie konkrétnych obrázkov len dielom niekoľkých málo okamihov.

vypnuté
Zoner Photo Studio X
 

vypnuté
Zoner Photo Studio X
 

Vylepšenie fotiek

nie každý snímka sa podarí podľa predstáv, ale nie je nutné ju hneď mazať. Skúste použiť niektorý z desiatok nástrojov či filtrov a výsledok vás veľmi príjemne prekvapí.


Integrácia Facebooku a cloudových úložísk

Fotky z Google Disku, Microsoft OneDrive, Dropboxu a Facebooku teraz nájdete priamo v navigátore ZPS. K fotkám uloženým v cloudových službách sa tak dostanete rýchlejšie bez potreby ich zložito hľadať vo vašom počítači alebo na webe.

vypnuté
Zoner Photo Studio X
 
 
Poznámka:
» Všetky programy Zoner Photo Studio

Dobry den, ako je to z typmi licencii, pisete ze ta lacnejsia je 1 pouzivatel 1 PC, ta drahsia 5 pouzivatelov 1 PC. Aky to ma zmysel? Pod licenciou pre domacnost by som si skor predstavoval pouzitie na viacerych zariadeniach. Dakujem.

V listopadu 2016 jsem koupil notebook Lenovo a nyní koncem února 2017 si chci stáhnout Zoner ale nejde to. Proč?

Dobrý den. V prosinci jsem kupovala notebook Lenovo, ke kterému byla zdarma licence ZPS. V domnění, že jsem vše aktivovala správně, jsem ZPS používala, ale před několika dny mi to začalo hlásit, že platnost licence vypršela. Po zadání aktivačního klíče se nic neděje a při zadání aktivačního kódu mi to píše, že je neplatný. Licence by však měla být platná 1 rok a jak jsem zde četla u předchozího dotazu, aktivace není nijak časově omezena. Mohli byste mi tedy prosím říci, kde je chyba a poradit, jak problém vyřešit? Děkuji.

Dobrý den, zakoupil jsem notebook lenovo ke kterému byla zdarma Zoner Photo Studio, chtěl jsem se zeptat, zda je nějak časově omezeno do jakého termínu musím tento produkt aktivovat. Notebook je totiž dárek, který bude rozbalen až v březnu. Nechtěl bych o tento ZPS přijít, aktivační číslo licence samozřejmě mám. Děkuji vám za odpověď! Roman Pšenička

Diskusia a poradňa k Zoner Photo Studio X CZ na 1 rok pre 1 užívateľa (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Zoner Photo Studio X CZ na 1 rok pre 1 užívateľa (elektronická licencia)
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií