Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Medisana HGN

Zobraziť katalóg
Medisana HGN
4,1 12 hodnotení
Tlakomer – digitálny, na zápästie, 2× 60 pamätí, plne automatický, meria rozsah krvného tlaku 0–300mmHg, srdcového pulzu 30–180tepov/min, veľký LCD, farebná indikácia stavu, indikácia arytmie
Kód:  EAZ2001h1 Produktové číslo:  51067

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Medisana HGN

Plne automatický tlakomer a snímač srdcového pulzu plne ovládateľný stlačením jedného jediného tlačidla. Prístroj je schopný merať krvný tlak v rozmedzí 0 – 300 mmHg a srdcový pulz v rozmedzí 30 – 180 tepov/min. Nameraná hodnota tlaku je okrem prehľadného LCD symbolizovaná tiež na štandardne používanej farebnej stupnici (zelená, žltá a červená farba). Prístroj obsahuje tiež pamäť pre uloženie 60 meraní dvoch odlišných osôb, bez problémov je tiež možné sledovať aj dlhodobé výsledky, a tie potom ukázať napr. svojmu lekárovi.

Parametre a špecifikácia:

Pamäť:

2× 60 pozícií

Merateľný rozsah pre meranie krvného tlaku:
0 – 300 mmHg

Merateľný rozsah srdcového pulzu:
30 – 180 tepov/min

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Medisana HGN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana HGN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana HGN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana HGN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Medisana HGN.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií