Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Medisana MX3 Activity Tracker Bluetooth

Zobraziť katalóg
Medisana MX3 Activity Tracker Bluetooth
5 2 hodnotení
Krokomer – 2 režimy (spánok/aktivita), záznamy aktivít: počet krokov, vzdialenosť, spálené kalórie, čas aktivity v hodinách a denný cieľ v %, záznamy spánku: pohybová aktivita počas spánku, počet hodín spánku, vibračný budík, 3 farebné náramky, Bluetooth
Kód:  MEDPC021 Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  79790 Stránky výrobcu
Medisana MX3 Activity Tracker Bluetooth Predaj skončil

Medisana MX3 Activity Tracker Bluetooth

Medisana ViFit Connect MX3 disonuje hneď dvoma režimami – aktivita alebo spánok. V režime aktivity sleduje počet krokov, meria vzdialenosť, spálené kalórie, dĺžku aktivity a dosiahnutie denného cieľa. Okrem toho vám zobrazí presný čas a dátum. ViFit Connect MX3 bude taktiež monitorovať váš spánok – pohybovú aktivitu a dĺžku spánku v hodinách. Využiť budete môcť tiež vibračný budík. S vaším mobilným telefónom a aplikáciou VitaDock + (zadarmo v App Store a Google Play) bude náramok komunikovať prostredníctvom Bluetooth. Vďaka tomu budete môcť ľahko analyzovať namerané dáta. Malé rozmery zaručujú, že ho na zápästí takmer nebudete vnímať, pričom vás bude neustále motivovať k pohybu. Súčasťou balenia sú hneď tri farebné náramky v dvoch rôznych veľkostiach.

Kľúčové vlastnosti krokomeru Medisana MX3 Activity Tracker

  • Záznamy aktivít: Počet krokov, vzdialenosť, spálené kalórie, čas aktivity v hodinách a denný cieľ v %
  • Pohybová aktivita počas spánku a počet hodín spánku
  • Vibračný budík
  • Tri farebné náramky v dvoch veľkostiach
  • Bluetooth

Kompatibilita:
iOS: iPhone 4S a novšie, iPad 3 a novšie
Android: Zariadenia, ktoré podporujú verziu Google Android 4.3 a Bluetooth 4.0. 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je nejužší šířka náramku? Byl by krokoměr vhodný i pro dítě, nebude mu padat z ruky? Díky

Dobrý den, kde prosím seženu nabíjecí usb kabel? Chybí mi. Děkuji

Dobrý den, dá se v zařízení vypnout buetooth?

Dobrý den, koupila jsem si MX3 a nejdou mi hodinky spárovat s telefonem.. Mám Samsung Galaxy J5 (2016). Aplikaci jsem si nainstalovala, Bluetooth mám zapnutý, hodinky mám v režimu letu a v aplikaci mi neustále běží kolečko, ale nechce se spárovat s hodinkami... Předem Vám veliceděkuji za odpověď.

Dobry den, koupil jsem si MX3 a nedari se mi jej sparovat s telefonem Sony Xperia Z5 Compact, ktery ma Android 7.1.1 - na hodinkach se mi ukaze Fail a na mobilu mi to napise "PIN nebo kod nespravny". Jak mam mobil sparovat? Pisete jen o nekompabilite s Android 7.0, nikoliv vyssich. Dekuji

Dobrý den, jaký je maximální obvod zápěstí, na který je možno krokoměr zapnout?

Dobrý den, je ten krokoměr voděodolný?

Dobrý den,chtěla bych tento krokoměr koupit pro mou babičku, ale bohužel nemá chytrý telefon, jen aligátor pro seniory. Bluetooth má. Bude tento fitness náramek fungovat i bez mobilní aplikace samostatně?

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je správně, že displej vždy po chvilce zhasne. Myslela jsem, že bude pořád svítit a zobrazovat hodnoty. Díky za odpověď.

Dobry den, mam Huawei p9 lite a kazdy den musim obnovovat parovani, nekdo mi rikal, ze se docetl, ze Huaweie a Honory maji s parovanim problemy, je to pravda? Dekuji za odpoved.

12
Diskusia a poradňa k Medisana MX3 Activity Tracker Bluetooth
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana MX3 Activity Tracker Bluetooth. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Medisana MX3 Activity Tracker Bluetooth.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií