AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Medisana RBI Shiatsu

Zobraziť katalóg
Medisana RBI Shiatsu
5 2 hodnotení
Masážna podložka - shiatsu masáž, 4 rotačné hlavy, 3 masážne zóny, vibračná masáž v sedacej časti, 3 intenzity vibrácií, červené svetlo s funkciou tepla, automatické vypnutie po 15min, 18W
Kód:  MEDPODL002 Produktové číslo:  88914

Medisana RBI Shiatsu

S masážnou podložkou si môžete užiť uvoľnenie stuhnutého svalstva a relaxáciu tela i mysle v pohodlí domova. Na tejto podložke si navyše sami zvolíte, akú časť chrbta chcete namasírovať alebo si užiť masáž celého chrbta a navyše aj masáž stehien. Podložka je vybavená 4 masážnymi hlavicami s 3 stupňami intenzity. Masáž môžete ovládať intuitívne a veľmi ľahko pomocou ovládača.

Kľúčové vlastnosti

  • 4 masážne hlavice pre masáž chrbta
  • Vibračná masáž stehien
  • 3 stupne intenzity
  • Funkcia automatického vypnutia
  • Spôsob napájania: elektrická sieť

Jedinečná masáž chrbta a stehien

Podložka je okrem masážnych hlavíc pre masáž chrbta vybavená v dolnej časti vibračnou funkciou pre masáž stehien. Táto funkcia môže byť zapnutá kedykoľvek nezávisle od režimu masáže chrbta.

Rozmery:
105 × 49 × 9 cm

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Podložka Hotovo!

Typ

Typ
Podložka Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Medisana RBI Shiatsu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medisana RBI Shiatsu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medisana RBI Shiatsu. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medisana RBI Shiatsu. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Medisana RBI Shiatsu.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií