Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

MEEaudio Matrix2

Zobraziť katalóg
MEEaudio Matrix2
4,4 12 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – uzavreté, Bluetooth, 40mm neodymové magnety, frekvenčný rozsah 20–20000Hz, 103dB, odpojiteľný kábel 1.2m
Kód:  MEE006h Produktové číslo:  736211199164 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MEEaudio Matrix2

Sluchátka s mikrofonem MEElectronics Matrix2

Výdrž až 22
hodín

Maximálna
pohodlnosť

Vynikajúci
zvuk

Spojení Bluetooth a NFC

Spojenie Bluetooth, NFC aj káblom

Slúchadlá s mikrofónom MEEaudio Matrix2 prinášajú bezdrôtový zvuk bez kompromisov vďaka podpore kodeku aptX. Technológia Bluetooth 4.0 v kombinácii s NFC zaistí jednoduché spárovanie slúchadiel s tabletom alebo smartphonom. V prípade potreby je možné prepojiť slúchadlá so zariadením klasickým káblom. Navyše vám vstavaný akumulátor vystačí až na dlhých 22 hodín prehrávania.

zabudovaný mikrofón

Komfortné náušníky vás nebudú tlačiť ani pri mnohohodínovom používaní a zaručí vám maximálnu pohodlnosť. Uzavretá konštrukcia slúchadiel utlmia nežiaduce hluk z okolia. Veľké 40mm meniče s neodymovými magnetmi vytvárajú čistý, živý zvuk s mimoriadne dynamickými basmi. Vďaka integrovanému mikrofónu využite slúchadlá aj pre vybavovanie telefonátov. 

Zabudovaný mikrofon
bohaté príslušenstvo

Bohaté príslušenstvo

V balení s MEEaudio Matrix2 obdržíte pevné puzdro, zvukový kábel pre klasické drôtové prehrávanie a nabíjací micro USB kábel.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, zda sluchátka mají nastavitelnou délku "mostu" (pro menší hlavy, např. dětí).

Dobrý den. Chcel by som sa spýtať či budu tieto slúchadla vhodné do posilky alebo ísť radšej do Marshall major 2 poprípade inej alternatívy a zároven ma zaujíma ktoré su natom zvukovo lepšie. Dakujem za odpoved

Diskusia a poradňa k MEEaudio Matrix2
Príslušenstvo pre MEEaudio Matrix2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MEEaudio Matrix2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MEEaudio Matrix2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MEEaudio Matrix2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MEEaudio Matrix2.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií