AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MERCURY STAR Maranello čierno / modrá

Zobraziť katalóg
MERCURY STAR Maranello čierno / modrá
Kancelárske kreslo s poťahom PU v koženke, hojdací mechanizmus, luxusný dizajn, plynový piest, plastový kríž, vysoký, tvarované operadlo, nosnosť do 90kg
Kód:  MRC005e Produktové číslo:  1027651 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MERCURY STAR Maranello čierno / modrá Predaj skončil

MERCURY STAR Maranello čierno / modrá

Chcete sa aj doma pri počítači cítiť pohodlne? Zverte sa do starostlivosti tomuto kolečkovému kancelárskemu kreslu s príjemným koženkovým poťahom. Už na prvý pohled si vás získa svojím elegantným a pritom nevšedným dizajnom. Pre vaše pohodlie je chrbtová časť vytvarovaná a predĺžená až do pevnej hlavovej opierky. Vo chvíľach zaslúžené relaxácie si ruky môžete odložiť na mäkko vypolstrované podrúčky. Rýchlym pohybom podrúčky ľahko odklopíte a stoličku úplne prisuniete k stolu. Majte doma pracovné miesto, v ktorom bude pre vás radosť sedieť.   

kľúčové vlastnosti

  • Na dotyk príjemný koženkový poťah
  • Výškovo nastaviteľná stolička
  • odklopiteľné podrúčky
  • Dlhá chrbtová opierka s pohodlným tvarovaním
  • Plynový piest pre s taviteľné výšku posedu
  • Stolička vhodná pre domácnosti a domáce pracovne
  • Luxusný vzhled s modernými prvkami

Prispôsobí sa vašej výške

U kancelárskeho kresla je veľmi dôležité, aby sa vám dokázalo prispôsobiť. Tento model si jednoduchým pohybom výškovo nastavíte priamo pre vašu postavu pomocou plynového piestu. Kreslo tiež disponuje kvalitným hojdacím mechanizmom, vďaka ktorému si upravíte uhol sedenia. Upravte si odpor hojdania, ktoré vám bude vyhovovať prípadne si kreslo v určitej polohe zafixujte aretáciou. 

luxusný vzhled

Či už sa jedná o malý pracovný kútik v rámci obývacej izby alebo vybavujete pracovňu, kreslo patrí medzi dominanty, ktoré upútajú zrak každého prichádzajúceho. Kreslo sa stane v domácnosti nielen funkčným, ale aj dizajnovým prvkom a preto by malo vyžarovať presne to, čo hledáte. U tohto modelu je úplne zreteľné luxusné prevedenie, ktoré je privedené až do takých detailov, ako je starostlivé biele prešitie okrajov. Kombinácia čiernej a šedej pôsobí veľmi elegantne, jej doplnenie o modrej prvky však kreslu dodáva moderný výraz.  

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MERCURY STAR Maranello čierno / modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MERCURY STAR Maranello černo/modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MERCURY STAR Maranello schwarz / blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MERCURY STAR Maranello schwarz / blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MERCURY STAR Maranello fekete-kék.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií