Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

meta 2

Zobraziť katalóg
meta 2
VR okuliare - Headset, zorné pole 90°, rozlíšenie 2560x1440, kamera VGA 720p, 4x reproduktor, HDMI
Kód:  META01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

meta 2

Okuliare pre rozšírenú realitu Meta 2 sú určené predovšetkým pre vývojárov, výtvarníkov a návrhárov, ktorým uľahčia prácu a hlavne prinesú nové možnosti a spôsoby tvorby v ich tvorivej činnosti. Okuliare úplne menia spôsob akým vnímate svet okolo seba, ktorý sa stane desktopovým pozadím pre aplikácie vo Windows a v blízkej budúcnosti aj pre Mac. Meta 2 boli navrhnuté aj pre používateľský komfort, ich používanie je pohodlné aj po mnohých hodinách práce a bez problému pod nimi môžete nosiť svoje optické okuliare.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozšírená realita posunie vašu tvorivú činnosť na novú úroveň
  • Displej s rozlíšením 2560 × 1440 pixelov a 90° zorným poľom
  • Ovládanie pomocou rúk v 3D priestore
  • Podpora pre aplikácie Windows vrátane Office, Adobe Creative Suite a Spotify
  • Možné nosenie spoločne s optickými okuliarmi

Pozdvihnite prácu do nových rozmerov

Kým virtuálna realita prenáša používateľa do úplne iného prostredia, rozšírená realita spája skutočnosť s digitálnym prostredím. Za týmto účelom sú Meta 2 vybavené radom senzorov a kamerou na interakciu s rozhraním aplikácií či manipuláciu s 3D objektmi, to všetko len za pomoci vašich rukách. Pre vývojárov je pripravený SDK balík nástrojov na vývoj vlastných aplikácií postavený na veľmi rozšírenom engine Unity. Rozlíšenie okuliarov je jemných 2560 × 1440 pixlov so zorným poľom v rozsahu 90° a o zvukovú stránku sa postará štvorica reproduktorov.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

A tak vidíme, že prodej skončil ještě než začal. A to bylo řečí o zanášení do povědomí atd. :-)

Má nějaký hluboký význam mít v nabídce zboží, které slibujete neúspěšně již tři roky?

Dobrý den, jaký je reálný termín prodeje? Říjen 2017 přece jenom už byl ;-) Děkuji.

Dobrý den, je udávané dodání realné (duben 2017)? Přímo na stránkách výrobce je možné pouze před-obědnat devkit a to ještě s dodáním v pozdním období roku (toto datum je možné najít v jejich FAQ, nicméně nevím, jestli se tato informace nevztahovala už k minulému roku, protože to vypadá dost neaktualizovaně). Děkuji za odpověď

Tyto brýle jsou tedy zapojeny do PC? Nebo jsou na volno jako Hololens?

Dobry den, len chcem podotknut ze sa iste jedna o predobjednavku DEVELOPER verzie, ako sa uvadza na stranke metavision.com "I acknowledge that the Meta 2 Development Kit is not a consumer product and is designed for developer use. I have read the Meta Terms of Sale, and understand that I am placing a "Pre-Order” for the Meta 2 Development Kit as defined therein. " Myslim si, ze takato informacia by mala byt uvedena aj vo vasom obchode. Dakujem S pozdravom Peter

Kdy bude zboží k dostání?

Diskusia a poradňa k meta 2
Príslušenstvo pre meta 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Meta 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Meta 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Meta 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Meta 2.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií