Doručení zdarma Alzaboxy

Microsoft HoloLens

Zobraziť katalóg
Microsoft HoloLens
VR okuliare okuliare na zobrazenie rozšírenej reality, kompatibilné s holografickým UI MS Windows 10
Kód:  CES4f006 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft HoloLens

 

Éra holografickej techniky je tu


Futuristická spojnica medzi realitou a elektronickým svetom, ktorá bola výsadou sci-fi, je už tu! Microsoft HoloLens vdýchne aplikáciami digitálny život do fyzického sveta. Nasaďte si okuliare a nechajte splynúť oba svety pre vašu potechu i produktivitu. Prelínanie hologramu s reálnym svetom odomkne nové spôsoby ako tvoriť, komunikovať, pracovať a tiež užívať hry v rozšírenej realite. Holografické zobrazenie v trojrozmernom virtuálnom priestore zlepšia spôsob, akým robíte veci každý deň, a dovolia vám robiť veci, ktoré ste nikdy predtým nemohli.
 

 

 

Rozšírená realita


Microsoft HoloLens sú viac ako jednoduchý priehľadový displej (HUD). Okuliare inteligentne mapujú miestnosť a chápu vaše gestá, pohyby, pohľad očí i hlas, čo vám umožní pracovať s obsahom a informáciami najprirodzenejším spôsobom. Digitálny svet je rovnako skutočný ako fyzické objekty v miestnosti, a tak sa prvýkrát hologram stane praktickým nástrojom života. Jeho transparentnosť znamená, že nikdy nestratíte pozornosť nad svetom okolo vás. Pokojne bežte ulicou plnou ľudí, a napriek tomu máte prehľad nad virtuálnym svetom. Tým prekonáva najmä displeje mobilnej elektroniky, ktorým musíte venovať ďaleko viac pozornosti a neviete, čo sa deje okolo.
 

 

 

 

 

Pre celý svet


Okuliare majú plánovaný príchod na trh spolu s operačným systémom Microsoft Windows 10. Sú spolu kompatibilné a nové Windows dávajú vývojárom nástroje na vytváranie holografických aplikácií, čím sa zaručuje vytváranie softvéru od viac tvorcov. Iste tak získate nielen prehľad nad svojimi údajmi, ale aj novú cestu na vyjadrenie kreativity, efektívnejší spôsob učenia aj vyučovania, 3D vizualizáciu projektov a mnohé iné, kde využijete holografickú virtuálnu realitu.

Hlavné vlastnosti:

  • Okuliare s autonómnym PC na zobrazenie rozšírenej reality
  • Transparentným displejom uvidíte reálny aj virtuálny svet
  • Chápu gestá, pohyby, pohľad očí i hlas
  • Ľahké a prispôsobiteľné, aby sa zmestili na všetky veľkosti dospelej hlavy
  • Priestorový zvuk umožní počuť aplikácie
  • Kompatibilné s holografickým UI MS Windows 10

 

 

 

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, kedy by sa mali začať oficiálne predávať a aká je odhadovaná počiatočná cena?

chci se zeptat kdy vyjdou

Diskusia a poradňa k Microsoft HoloLens
Príslušenstvo pre Microsoft HoloLens Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft HoloLens. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VR-Brille Microsoft HoloLens. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VR-Brille Microsoft HoloLens. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft HoloLens.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií