Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Microsoft LifeCam Studio

Zobraziť katalóg
Microsoft LifeCam Studio
4,6 48 hodnotení
Webkamera s rozlíšením Full HD (1920 × 1080 px), fotografie až 8 Mpx, automatické ostrenie, sledovanie tváre
Kód:  ME373l Produktové číslo:  Q2F-00018 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft LifeCam Studio

Webkamera Microsoft LifeCam ponúka úplne čisté a detailné video v HD.Táto webová kamera so senzorom, ktorý je schopný snímať širokouhlé video v kvalite HD 1080p.Vysoko presná optika produkuje video v brilantných farbách a s kryštalicky čistým zvukom.Vďaka tejto webkamere môžete byť so svojimi blízkymi kedykoľvek budete chcieť.

Obraz, ktorý webkamera poskytuje zostáva ostrý a vysoko kvalitný aj pri detailných záberoch.Vysoko presné šošovky zo sklenených prvkov uspokoja aj toho najväčšieho perfekcionalistu.Technológia TrueColor automaticky produkuje jasné video s vysokou farebnosťou za prakticky všetkých svetelných podmienok.
Obraz zostáva ostrý a vysoko kvalitný aj pri detailných záberoch.Technológia ClearFrame zaručuje plynulé detailné video.

Digitálny mikrofón s technológiou potlačenia okolitého hluku vylepšuje vďaka kryštalicky čistému zvuku kvalitu hovoru.Windows Live Movie Maker umožňuje natočiť si vlastný film jediným kliknutím myši a potom svoje širokouhlé video nahrajte na sociálne siete.Ľahko si nahrajte fotografiu, ktorú potom môžete upraviť, označkovať a zdieľať s priateľmi a rodinou.Webkamera je kompatibilná s aplikáciami Windows Live, Yahoo!Messenger, AOL Instant Messenger a Skype.

Parametre a špecifikácie:

Vybavenie:
Mikrofón

Rozlíšenie obrazu:
1920x1080p, až 30fps

Rozlíšenie pri zázname fotografií:
až 8 Mpix JPEG

Ostrenie:
automatické

Rozhranie:
USB 2.0

Kompatibilný s operačnými systémami:
Windows 8, 8.1, 10
 

Rozmery:
40 x 113 x 60 mm.

Hmotnosť:
126 g

Parametre a špecifikácia

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080 px) Hotovo!
Rozlíšenie fotografií až
8 Mpx Hotovo!
Vlastnosti
Autentické ostrenie (autofocus), Sledovanie tváre, Závit 1/4“ pre statív Hotovo!
Šírka
11,3 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080 px) Hotovo!
Rozlíšenie fotografií až
8 Mpx Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Autentické ostrenie (autofocus), Sledovanie tváre, Závit 1/4“ pre statív Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
11,3 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!
Hĺbka
4 cm Hotovo!
Hmotnosť
126 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Podporované OS

Podporovaný operačný systém
Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7 Hotovo!

Umiestnenie

Prichytenie
Na klip Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Stále zde padají protichůdné názory na to jestli nahrává video v FHD kvalitě tedy 1920x1080 při 30FPS ? V nějaké recenzi bylo psáno že ano ale jen při 20FPS jak je to tedy?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli kamera podporuje Windows 8.1 a jesli kamera plynule nahrává bez záseků. Děkuji za odpověď

Dobrý den, tato kamera nepodporuje systém windows 10?

Diskusia a poradňa k Microsoft LifeCam Studio
Príslušenstvo pre Microsoft LifeCam Studio Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft LifeCam Studio černá/stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft LifeCam Studio schwarz/ silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft LifeCam Studio schwarz/ silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft LifeCam Studio - fekete, ezüst.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií