Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Microsoft Lumia 640 čierna Dual SIM

Zobraziť katalóg
Microsoft Lumia 640 čierna Dual SIM
4,6 141 hodnotení
Mobilný telefón 5.0 "IPS 1280x720 Gorilla Glass 3, procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.2 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 128 GB, Fotoaparát zadné 8 Mpix LED blesk + predný 0,9 Mpix, A-GPS / GLONASS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, 2x Micro SIM, batérie 2500 mAh, Windows Phone 8.1
Kód:  NOK5640c2d Produktové číslo:  A00024675 Stránky výrobcu

Microsoft Lumia 640 čierna Dual SIM

Obľúbená rada smartphonov Lumi, už pod taktovkou Microsoftu, sa rozrastá o nový model 640 s 5palcovým displejom a veľmi zaujímavou cenovkou! Skôr ako Lumi 640 Dual SIM prvýkrát zapnete, vychutnajte si jej svieži vzhľad. Telefón prichádza s operačným systémom Windows Phone 8.1 (Lumi Denim), prisľúbený je však Windows 10.

Poctivý výkon

Lumia 640 Dual SIM vás svojím výkonom nikdy nesklame. 4jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 400 pracujúci na frekvencii 1,2 GHz vám umožní nerušene sa sústrediť na to, čo práve robíte. Samozrejmosťou sú plynulé reakcie aj multitasking. Navyše s batériou s kapacitou 2500 mAh bude vždy pripravený na vaše pokyny. Na jeden záťah zvládne až 20,3 hodín hovoru a v pohotovostnom stave zostane po dobu 840 hodín.

5palcový IPS displej

Displej s jemným HD rozlíšením (1280 x 720) je krytý odolným sklom Gorilla Glass 3. Nad ním vykukuje širokouhlá kamera, napríklad pre bezplatné hovory v Skype alebo dnes tak obľúbené selfie. Zadný 8 Mpx fotoaparát je pripravený zachytiť všetky okamihy vo vašom okolí, ktoré si potom zálohujete na úložisko OneDrive s kapacitou 30 GB zadarmo. Na displeji s uhlopriečkou 5 palcov sa budú skvele vynímať všetky aplikácie. Od Instragramu cez WhatsApp až po zábavnú Candy Crush Sagu.

Office 365 na 1 rok zadarmo

Kúpou Lumi 640 Dual SIM získate kancelársky balíček Office 365 na 1 rok zadarmo, vrátane prístupu ku 30 GB online úložiska OneDrive taktiež zadarmo. Pýchou tohto modelu je podpora použitia dvoch SIM kariet. Typicky pre pracovnú a zároveň súkromnú .

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Konfigurácia kariet
Dual SIM Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
0,9 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Windows Phone 8.1 Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, telefon vlastní již týden a za celou dobu používání se mi nepovedlo telefon nabit na 100 procent, jako kdyby po dosažení 70 procent se telefon přestal nabíjet, ik dyž ho nechám třeba celou noc nabíjet. Předpokládám že je to důvod k reklamaci, tahle by to asi fungovat nemelo?

Dobrý den . Chci se zeptat : zda je výhodnější (poměr cena - vykon) zakoupit Lumii 640 LTE nebo 650 ? D3kuji za odpověď .

Dobrý dne telefon si samovolně stahuje kontakty z účtu i když to v nastavení není povoleno.Jak se to dá řešit??

Dobry den, ma tento telefon gyroskop?

Dobrý den. Četl jsem recenze k telefonu Microsoft Lumia 640 černá Dual SIM a někdo psal ,že tam nejde klasická sim karta,ale že se musí vyměnit karta u operátora . Nestačilo by jí prostříhnout těmi spec kleštěmi ? Dík za odpověd . Hezina Jiří

Dobrý den chtělch se zeptat když si koupím telefon Lumia 640 černá Dual SIM musím mít 2 sim Karty nebo stačí jedna co mám. Děkuji za odpověď. Gális

Diskusia a poradňa k Microsoft Lumia 640 čierna Dual SIM
Príslušenstvo pre Microsoft Lumia 640 čierna Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Lumia 640 černá Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 640 Schwarz Dual-SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 640 Schwarz Dual-SIM.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií