Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Microsoft Lumia 640 LTE biela

Zobraziť katalóg
Microsoft Lumia 640 LTE biela
4,8 195 hodnotení
Mobilný telefón 5.0 "IPS 1280x720 Gorilla Glass 3, procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.2 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 128 GB, Fotoaparát zadné 8 Mpix LED blesk + predný 0,9 Mpix, A-GPS / GLONASS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, batérie 2500 mAh, Windows Phone 8.1
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NOK5640d2d Produktové číslo:  A00025177 Stránky výrobcu
Microsoft Lumia 640 LTE biela 155,03 € Rozbalené

Microsoft Lumia 640 LTE biela

Microsoft Lumia 640 LTE biela je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Rad Lumia 640 prichádza v dvoch verziách - v menšej 5palcovej a vo väčšej, s displejom  5,7 palco. Tento konkrétny model patrí do menšej kategórie. Ale aj tak v sebe nesie dokonale poskladané technológie, medzi ktoré rozhodne patrí podpora rýchleho LTE internete. Telefón dostanete s operačným systémom Windows Phone 8.1 (Lumi Denim), zaručený je však aj Windows 10.

Štvorjadrový procesor

Lumia 640 LTE má dostatok výkonu na plynulý chod prostredí aj náročnejší multitasking. Vo vnútri telefónu totiž tepe procesor Qualcomm Snapdragon 400 pracujúci na frekvencii 1,2 GHz. Bude s vami držať krok, aj čo sa týka výdrže batérie. Tá má kapacitu 2500 mAh, a aj vďaka vyladenosti systému zvládne na jedno nabitie 26,5 hodín hovoru či 864 hodín v pohotovostnom režime. Skvelá správa pre všetkých, ktorí nechcú už napoludnie telefón zapájať do nabíjačky.

5palcový IPS displej

Na prehľadnom displeji s jemným HD rozlíšením (1280 × 720) budete mať všetko ako na dlani. Tento rozmer uhlopriečky je skvelý pre čítanie, surfovanie na internete, hranie hier i prácu. Zobuďte ho poklepaním alebo si nastavte vibrujúce upozornenia. Displej je navyše krytý odolným sklom Gorilla Glass 3.

Poriadny fotoaparát je základom

Chcete znovu prežiť obľúbené životné okamihy? Zachyťte si ich všetky pomocou kvalitnej a ľahko použiteľnej aplikácie Lumia Camera a 8megapixelového zadného fotoaparátu. Potom ho zálohujte na úložisko OneDrive, kde môžete uložiť až 30 GB zadarmo pre neskoršie opakované prežitie týchto okamihov.

Microsoft služby v bonusovom balení

Kúpou Lumie 640 LTE získate využitie kancelárskeho balíčka Office 365 Personal na 12 mesiacov zadarmo. Bonusom sú potom bezplatné mapy HERE, konkrétne HERE Drive + pre jazdu autom, HERE Maps pre pešiu turistiku a HERE Transit pre cestovanie hromadnou dopravou.

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupili jsme u Vás před časem mobil Mobilní telefon Microsoft Lumia 650 LTE Dual SIM, který není již v prodeji. Můžete mi nabídnout jiný mobil podobných parametrů i ceny? Děkuji

*

Dobry den, poradite prosim vhodnou druhou nabijecku? Dodana originalni hlasite bzuci. Moc dekuji.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to se zárukou, když je tento mobil zakoupen na firmu? Krátí se prosím záruční doba na 1 rok? Nebo platí záruka stále na 2 roky? Bohužel jsem se to nikde nedočetla. Děkuji za Vaši odpověď.

Dobrý den, ráda bych si ověřila, zda je rozlišení předního fotoaparátu opravdu 0,9 Mpx? Není to překlep? Na tento druh telefonu jsem překvapena, jak je to málo. Při výběru je pro mne fotoaparát rozhodující. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat jestli plánujte vystavit v showroomu (Holešovice) Microsoft Lumia 640 a 640 XL? Váhám nad koupí ale pokud si jí "neohmatám" tak do toho nejdu :-) Děkuji za odpověď

Príslušenstvo pre Microsoft Lumia 640 LTE biela
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií