Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Microsoft Lumia 640 XL biela Dual SIM

Zobraziť katalóg
Microsoft Lumia 640 XL biela Dual SIM
4,8 70 hodnotení
Mobilný telefón 5.7 "IPS HD 1280x720 Gorilla Glass 3, procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.2 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 128 GB, Fotoaparát zadné 13 Mpix LED blesk + predné 5 Mpix, A-GPS / GLONASS, Wi -Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G, FM rádio, Micro USB, 2x Micro SIM, batérie 3000 mAh, Windows Phone 8.1
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  NOK5640f2c Produktové číslo:  A00024518 Stránky výrobcu
Microsoft Lumia 640 XL biela Dual SIM 160,22 € Zánovné

Microsoft Lumia 640 XL biela Dual SIM

Microsoft Lumia 640 XL biela Dual SIM je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Rad Lumia 640 prichádza v dvoch verziách - v menšej 5palcovej a vo väčšej, s displejom  5,7 palcov. Nesie príznačné označenie XL a je súčasťou dnešného trendu vo zväčšovaní uhlopriečky. Tento model dostal navyše do vienka podporu dvoch SIM kariet súčasne, čo je ideálne pre pracovné a súkromné číslo zároveň. Telefón dostanete s operačným systémom Windows Phone 8.1 (Lumia Denim), zaručený je však aj Windows 10.

Štvorjadrový procesor

Lumia 640 XL Dual SIM má dostatok výkonu na plynulý chod prostredia aj náročnejší multitasking. Vnútri telefónu totiž tepe procesor Qualcomm Snapdragon 400 pracujúci na frekvencii 1,2 GHz. Pritom bude s vami držať krok aj čo sa týka výdrže batérie. Tá má kapacitu 3000 mAh a aj vďaka vyladenosti systému zvládne na jedno nabitie 31,3 hodín hovoru či 936 hodín v pohotovostnom režime. Skvelá správa pre všetkých, ktorí nechcú už napoludnie telefón zapájať do nabíjačky.

5,7palcový IPS displej

Na obrovskom displeji s jemným HD rozlíšením (1280 × 720) budete mať všetko ako na dlani. Tento rozmer uhlopriečky je skvelý pre čítanie, surfovanie na internete, hranie hier i prácu. Zobuďte ho poklepaním alebo si nastavte vibrujúce upozornenia. Displej je navyše krytý odolným sklom Gorilla Glass 3.

Dva skvelé fotoaparáty

S Microsoft Lumia 640 XL bude robenie fotiek jedna radosť. Hlavný 13Mpx fotoaparát, umiestnený na zadnej strane, je vybavený automatickým zaostrovaním, 4-násobným digitálnym zoomom a optikou ZEISS. A keď k tomu pripočítame zaostrenie už na 10 cm, pre zachytávanie všetkých vašich momentov, máte skvelého pomocníka. Na prednej strane je umiestnená kamerka tiež so zaujímavými parametrami. Konkrétne rozlíšením 5 Mpx či vyhotovením Full HD videa.

Microsoft služby zadarmo

Kúpou Lumia 640 XL Dual SIM získate využitie kancelárskeho balíčka Office 365 na 12 mesiacov zadarmo. Bonusom sú potom bezplatné mapy HERE, konkrétne HERE Drive + pre jazdu autom, HERE Maps pre pešiu turistiku a HERE Transit pre cestovanie hromadnou dopravou.

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda aktualizací z win 8.1 na win 10 ztrácím nárok na záruku, nebo ne. Děkuju.

Dobrý den když si u vás koupím LUMII 640 XL(Dual Sim) bílou,jaký bude zadní kryt matný nebo lesklý.....díky

Príslušenstvo pre Microsoft Lumia 640 XL biela Dual SIM
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií