AD homeoffice PET

Microsoft Lumia 640 XL LTE čierna

Zobraziť katalóg
Microsoft Lumia 640 XL LTE čierna
4,8 67 hodnotení
Mobilný telefón 5.7" IPS HD 1280x720 Gorilla Glass 3, procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.2 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 128 GB, Fotoaparát zadný 13 Mpix LED blesk + predný 5 Mpix, A-GPS / GLONASS, Wi -Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, batéria 3000 mAh, Windows Phone 8.1
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  NOK5640g2c Produktové číslo:  A00024519 Stránky výrobcu
Microsoft Lumia 640 XL LTE čierna 155,23 € Použité

Microsoft Lumia 640 XL LTE čierna

Microsoft Lumia 640 XL LTE čierna je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Nový mobilný telefón z radu Lumia prichádza na trh v dvoch prevedeniach podľa veľkosti uhlopriečky displeja. Varianta XL nesie displej s veľkosťou 5,7". Telefón sa vyznačuje pevným telom a kvalitným spracovaním. Dostal do vienka podporu najmodernejších technológií, vrátane vysokorýchlostného pripojenia pomocou LTE. Po vybalení dostanete telefón s najnovšou verziou systému Windows Phone 8.1 s aktualizáciou Denim, ale zaručený je aj update na Windows 10.

Nadštandardné služby

Telefón samozrejme disponuje aj množstvom nadštandardnej výbavy, napríklad bezplatnou offline navigáciou s celosvetovou licenciou HERE Drive +, populárnym komunikačným programom Skype, nemenej známym cloudovým úložiskom OneDrive pre prístup k súborom odkiaľkoľvek alebo obrovským výberom XBOX Live hier. Zlatým klincom je potom jeden rok služby Office 365 zadarmo, vďaka čomu môžete po dobu jedného roka používať najnovšie Office na svojom počítači. Samozrejme je možnosť výberu ďalších státisícov nových aplikácií z Windows Store.

Stvorený na fotografovanie

Silnou stránkou, ktorú Lumia zdedila od Nokie je fotografovanie. Nie je tomu inak ani u modelu 640XL, ktorý na chrbte nesie 13megapixelový fotoaparát s optikou Carl Zeiss, ktorá zabezpečí ostré snímky. Predná širokouhlá kamerka sa zase postará o videohovory s rodinou a priateľmi. Nadšenie vyvolá tiež kapacita batérie, ktorá dosahuje hodnoty 3000 mAh. Na obrovskom displeji s jemným HD rozlíšením (1280 × 720) budete mať všetko ako na dlani. Tento rozmer uhlopriečky je skvelý pre čítanie, surfovanie na internete, hranie hier i prácu. Displej je navyše krytý odolným sklom Gorilla Glass 3.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1280 × 720 (HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Windows Phone 8.1 Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chystám se v Alze koupit Microsoft Lumia 640 XL LTE. Jediné co mě v tom brání je zjištění, že se dá tento telefon v některých e-shopech pořídit až o 2.500 korun levněji. Kde je zakopaný pes? Má Alza tento model zbytečně drahý? Je to přece „výběhový“ model. Nebo naopak cena cca 3.500 v některých e-shopech je nesmyslně nízká z nějakého podezřelého důvodu? (např. není distribuce pro CZ?) Poradí někdo? Děkuji za odpověď!

Dobrý den co znamená zánovní

Dobrý deň.Chcem kúpiť Microsoft Lumia 640 XL.Akú má produkt distribúciu.Ďakujem.

Dobrý den, k vánocům jsem dostal Microsoft 640 xl lte. Který měl vadu displeje. (Při reklamaci proběhla výměna displeje) ale mobil byl kupovan s Windows 10 a po vrácení z reklamace mám v mobilu Windows 8.1 mohu se zeptat jak je to možné nebo proč už tam nemám stejný software který jsem tam měl při nákupu?

Dobrý den. Mám novou Lumii 640 LTE dřív jsem měl Android. Chci se jen zeptat zda je normální že se mi Lumie občas sama od sebe restartuje, přesněji vypne se a hned se zapne. Dík za radu.

Na stránkách výrobce o 1100,- levněji

Jakou paměťovou kartu koupit na tento typ mobilu? SDHC nebo SDXC?

Dobry vecer chci se zeptat muj pes mi znicil mobil a je nefukcni mohu pozadovat reklamaci zarizeni je rok stare.Dekuji za odpoved

Netušíte někdo jak je to z upgradem na W10 u tohoto telefonu? Díky

Príslušenstvo pre Microsoft Lumia 640 XL LTE čierna
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií