Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Microsoft Office 2013 pre podnikateľov SK

Zobraziť katalóg
Microsoft Office 2013 pre podnikateľov SK
4,6 23 hodnotení
Elektronická licencia a inštalačné súbory na prevzatie, pre 1 počítač, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook
Kód:  WZ096e62
Microsoft Office 2013 pre podnikateľov SK Predaj skončil

Microsoft Office 2013 pre podnikateľov SK

Jazyková verzia Office je daná voľbou jazyka pri prvotnej aktivácii, kedy dochádza k priradenie licencie na Microsoft účtu. Túto voľbu nie je možné zmeniť.

Sada kancelárskych aplikácií Microsoft Office pre podnikateľov 2013 obsahuje všetky koreňové produkty a navyše emailového klienta Outlook. Ďalej obsahuje štandardné aplikácie Word na úpravu textov, Excel pre jednoduchú tvorbu tabuliek, PowerPoint je štandardom pre prezentácie a OneNote umožní vytváranie vlastnoručných zápisov. Aplikácia je určená pre nainštalovanie na 1 počítač.





Veľký skok vpred


Nový Office 2013 je vo všetkých smeroch lepší. Ani najväčšie zahraničné magazíny sa nemohli ubrániť výrokom "Nový Office je zatiaľ najlepší Office.", "... Rýchly, odladený a bezproblémový." alebo "Microsoft je na ihrisku tam, kde je puk." Viac verzií navyše každému umožnia vybrať si presne tie produkty, ktoré mu budú najviac vyhovovať.





Ovládajte dotykom


Pracujte so svojimi obľúbenými kancelárskymi nástrojmi ako nikdy predtým pomocou dotykového ovládania. Využijete tak vaše zariadenie s operačným systémom Windows 8 a dotykovým displejom naplno. Navyše si sami zvolíte, či aplikáciu budete ovládať myšou alebo dotykom a podľa toho sa upravia všetky ovládacie prvky.





Dokumenty kdekoľvek a kedykoľvek


Zdieľajte vaše dokumenty s ostatnými pomocou cloudovej služby SkyDrive. Kúpou získate úložný priestor 7 GB, do ktorého môžete vaše súbory uložiť a umožniť členom vášho tímu s nimi pracovať. Dokonca ani nemusia mať nainštalovaný Office, stačí internetový prehliadač a pomocou Office Web Apps môžete súbory editovať.





Múdrejší ako kedykoľvek predtým


Vytvárajte, čítajte a zdieľajte dokumenty rýchlejšie a pohodlnejšie vďaka chytrejším aplikáciám Office 2013. Nové úvodné obrazovky ponúknu prehľadné zobrazenie naposledy otvorených dokumentov a pamätajú si, kde ste v texte skončili. Vylepšený režim na čítanie vždy zobrazí text prehľadne a čitateľne bez ohľadu na veľkosť obrazovky.

Nový Office v skratke

  • Zdieľanie odkazov na dokumenty vo SkyDrive
  • Editácia PDF súborov vo Worde
  • Prispôsobenie pre dotykové ovládanie
  • Nové zobrazenie prezentujúceho v PowerPointe
  • Pokračovanie v texte presne tam, kde ste naposledy skončili
  • Typy pre email v Outlooku vás upozornia napríklad na chýbajúcu prílohu

  • Pripojenie do cloudu SkyDrive
  • Nové Web Office Apps umožnia prácu na dokumentoch aj používateľom bez balíka Office
  • Dynamické doplňovanie dát v Exceli
  • Prepojenie aplikácií so sociálnymi sieťami
  • Jednoduché vyhľadávanie medzi obrázkami účteniek v aplikácii OneNote






Word 2013


Známe rozhranie na tvorbu atraktívnych dokumentov prináša množstvo vylepšení. Teraz už môžete editovať PDF dokumenty, skopírovať si ich obsah a používať ho v aplikáciách Office. Všetky rozmiestnenia a zarovnania vidíte okamžite v živých náhľadoch. Zobrazenie revízií a komentárov je teraz prehľadnejšie a práca s nimi je oveľa príjemnejšia.






Excel 2013


Intuitívna aplikácia, ktorá vám umožní analyzovať a vizualizovať dáta presne tak, ako to budete potrebovať. Sama vám odporučí, aký graf by bol pre dané údaje najvhodnejší, vykonáva rýchlu analýzu a dokáže dáta dynamicky dopĺňať.





PowerPoint 2013


Vytvárajte a predvádzajte zaujímavé prezentácie. Využívať môžete šablóny a ich rôzne motívy, pracovať s textom a dokonca používať prispôsobené ikony. Prezentujúci už nepotrebuje bloček s poznámkami, špeciálna obrazovka prezentujúceho môže obsahovať poznámky, ktoré publikum nevidí.






OneNote 2013


Digitálny blok, v ktorom máte prístup k všetkým vašim poznámkam, médiám alebo webom. Náhľady sa automaticky aktualizujú a svoje poznámky si môžete prezerať v celostránkovom zobrazení. Iba OneNote Vám poskytne možnosť ručných poznámok.






Outlook 2013


Obľúbený a rozšírený emailový klient ponúkne prehľadné zobrazenie emailov, kontaktov a kalendára. K jednotlivým emailom vidíte náhľady a reagovať na ne môžete priamo z okna čítania. Vytvorte si ku každému kontaktu kartu a zdieľajte s kolegami napríklad váš kalendár.

Vyberte si vhodnú verziu Office

LicenciaIba 1 PCIba 1 PCIba 1 PC5 počítačov2 počítače
Word, Excel, PowerPoint, OneNote
Outlook
Access, Publisher
+ 20 GB SkyDrive
60 voľných minút na Skype mesačne
Jednoročné predplatné zahŕňajúce upgrade produktov a služieb1 ročné predplatné pre 1 domácnosť4 ročné predplatné pre jedného užívateľa


Pre malé firmy a podnikateľov je k dispozícii verzia Microsoft Office 365 Small business premium.

Čo je to elektronická licencia?


Elektronická licencia je bežný softvér. Namiesto krabice s médiom však od nás dostanete odkaz na stiahnutie softvéru a ďalej kód pre jeho aktiváciu. Nemusíte tak čakať na dodanie a môžete softvér používať už pár minút po zakúpení. Bližšie informácie o elektronických licenciách.
 

Podrobnosti o licencii

Typ: Elektronická licencia
Lokalizácia: slovenská
Použitie: pre 1 počítač (s možnosťou komerčného využitia)
Predplatné: Neobmedzené na jedno fyzické PC

 

Systémové požiadavky

  • Procesor: 1 GHz a rýchlejší s podporou inštrukcií SSE2
  • Pamäť: 1024 MB RAM (32bit), 2048 MB RAM (64bit)
  • Pevný disk: 3 GB voľného miesta
  • Zobrazenie: Monitor s rozlíšením 1366 x 768 alebo vyšším
  • Grafika: Grafická akcelerácia vyžaduje prítomnosť aspoň DirectX10 grafickej karty
  • Operačný systém: Windows 7, Windows 8, Windows Server 2008 R2 alebo Windows Server 2012 s. Net 3.5
  • Internetový prehliadač: Microsoft Internet Explorer 8, 9 alebo 10; Mozilla Firefox 10.x alebo vyšší; Apple Safari 5 alebo Google Chrome 17.x.

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Office 2013 pre podnikateľov SK
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií