Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Microsoft Office 365 Personal predplatné

Zobraziť katalóg
Microsoft Office 365 Personal predplatné
4,7 647 hodnotení
Kancelársky softvér – na nekomerčné použitie, pre 1 PC alebo MAC a 1 tablet, obsahuje aplikácie Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access, 1TB úložisko OneDrive, 60min/mesiac na Skype, predplatné na 1 rok
Kód:  WZ096k0_SK
Microsoft Office 365 Personal predplatné Predaj skončil

Microsoft Office 365 Personal predplatné

Predplatné Office 365 obsahuje všetky vaše známe Office aplikácie (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, Publisher a Access). K obľúbeným aplikáciám získate aj unikátne výhody, vďaka ktorým ušetríte. Aplikácie si jednoducho nainštalujete do počítača/Macu, tabletu a telefónu (Windows, iOS, Android).


Vďaka online úložisku OneDrive, s kapacitou až 1 024 GB pre každého používateľa, máte súbory dostupné a synchronizované na všetkých zariadeniach. Získate tiež 60 minút mesačne na volania na pevné linky alebo mobilné čísla cez Skype. Navyše sa nemusíte starať o nové verzie Office, upgrade na nové aplikácie máte už v cene. Office 365 nie je len na prácu, ale aj na zábavu, a predstavuje nevyhnutnú súčasť každej modernej domácnosti. Office 365 pre jednotlivca je určený na predplatenie na 1 rok alebo obnovenie vášho existujúceho Office predplatného.


vypnuté
Onedrive s kapacitou 1 024 GB na online úložisku
 

Onedrive s kapacitou 1 024 GB na online úložisku

V rámci Office 365 získate priestor na online úložisku OneDrive. Vďaka kapacite 1 024 GB môžete ukladať nespočetné množstvo dokumentov, fotografií, hudby alebo videí, a to zo všetkých možných zariadení. Svoje súbory môžete jednoducho zdieľať alebo k nim pristupovať odkiaľkoľvek. Napríklad fotografie zo svojho telefónu premietnete jednoducho vo svojom PC, v smart TV alebo ich budete zdieľať so svojimi blízkymi. Žiadne pevné disky, žiadne flash disky, žiadne nahrávanie na web, už nikdy neprídete o svoje dáta, vždy ich nájdete na svojom Onedrive. Synchronizácia, zálohovanie a zdieľanie dokumentov je tak viac než jednoduché.


vypnuté
Office na všetkých zariadeniach a na všetkých platformách
 

Office na všetkých zariadeniach a na všetkých platformách

Plnú verziu Office aplikácií, rovnako ako všetky ďalšie výhody, si môžete užiť nielen vo svojom počítači, ale aj na tablete alebo v inteligentnom telefóne. Office má plnú podporu pre platformy Windows, ale tiež iOS alebo Android. Vytvorte si poznámky vo svojom tablete, upravte ich v smartfóne a vytlačte z Macu. Preskúmajte kúzlo známych aplikácií priamo vo svojom Macu, iPade alebo Android tablete či telefóne. Výber vhodného zariadenia je teraz už len na vás, Office môžete mať kdekoľvek ho potrebujete.


Volania zadarmo

Zostaňte v kontakte so svojimi priateľmi a rodinou kdekoľvek na svete vďaka službe Skype. S Office 365 získate 60 voľných minút mesačne na volania na mobilné telefóny v 8 krajinách a na pevné linky vo viac ako 60 krajinách sveta.


Známe aplikácie, ako ich nepoznáte, vždy v najnovšej verzii

Office 365 ponúka plné verzie vašich známych aplikácií, ako sú Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access a Publisher, ktoré si nainštalujete do rôznych zariadení. Objavte svet Office aplikácií a zjednodušte si svoj život. Upravujte PDF súbory, tvorte atraktívne dokumenty alebo sledujte rodinné výdavky v grafoch, spíšte a zdieľajte napríklad nákupný zoznam alebo vytvorte maľovanky pre deti. Vďaka Office 365 navyše máte vždy upgrade na novú verziu už v cene, nemusíte tak kupovať novú licenciu na každé nové zariadenie, ak chcete aktuálnu verziu Office.


Vytvárajte, vylepšujte, zdieľajte svoje dokumenty a upravujte súbory PDF. Nová čítacia obrazovka vám uľahčí čítanie a opravu hotových dokumentov, rovnako ako pokročilé nástroje kontroly pravopisu. Tvorte blogy, seminárne práce alebo začnite písať román.


Analyzujte a vizualizujte svoje dáta novými a intuitívnymi spôsobmi. Excel automaticky vyberie ten najlepší graf a pripraví zodpovedajúce funkcie. S dynamickým doplňovaním dát vás bude tvorba tabuliek naozaj baviť. Sledujte rodinné výdavky alebo si vypočítajte daňové priznanie.


Vytvárajte, zdieľajte a efektívne prezentujte svoje nápady. Môžete využiť jednu zo stoviek ponúkaných šablón, upravovať všetko, počnúc štýlmi textu a ikonami končiac. Hotovú prezentáciu môžete pokojne odvysielať online alebo ju zdieľať so svojimi blízkymi.


Organizujte si emaily, koordinujte plány a udržujte aktuálne svoje kontakty. Vďaka zdieľanému kalendáru tak môžete mať jednoduchý prehľad o aktivitách svojich blízkych a už nikdy sa vám nestane, že zabudnete na vianočnú besiedku svojich ratolestí alebo že musíte vyzdvihnúť babičku na stanici.


Usporiadajte si nápady vo svojom vlastnom digitálnom poznávacom bloku, ktorý môžete aj zdieľať. Máte prístup ku všetkým svojim textom, obrázkom, webom, ale aj zvukovým záznamom alebo videu. Zdieľajte nákupný zoznam, naskenujte si pasy celej svojej rodiny alebo si vytvorte cestovný plán svojej dovolenky.


Tlačte a zdieľajte profesionálne vyzerajúce publikácie. Publisher vás intuitívne prevedie tvorbou vizitiek, brožúrok, ale aj papierových skladačiek. Stačí si vybrať predpripravenú šablónu, použiť vlastný text a maľovanky pre deti alebo pozvánka na oslavu sú hotové. Určené len pre počítače PC.


Vytvorte si svoje vlastné databázy a prispejte k schopnostiam svojich dát. Určené len pre počítače PC.


Ako aktivovať Office 365

  1. Na počítači PC alebo Mac, do ktorého chcete Office 365 nainštalovať, prejdite vo webovom prehliadači na adresu www.office.com/setup a zadajte 25-miestny kód (Produkt Key), ktorý nájdete na zadnej strane karty alebo vnútri balenia Office 365.
  2. Prihláste sa svojím účtom Microsoft, ktorý už používate na svojom PC, tablete, telefóne s Windows alebo v aplikáciách ako OneDrive, Skype alebo Xbox. Pokiaľ účet Microsoft ešte nemáte, môžete si ho jednoducho vytvoriť.
  3. Vyberte krajinu a jazykovú verziu, v ktorej chcete Office 365 nainštalovať do počítača.
  4. Podľa pokynov na obrazovke spustíte inštaláciu aplikácií Office do svojho počítača.
    Správu svojho účtu nájdete na webovej adrese www.office.com/myaccount, odkiaľ môžete svoj Office 365 nainštalovať aj do ďalších zariadení.

Office 365 systémové požiadavky pre PC

  • 1 GHz alebo rýchlejší x86 alebo x64 s podporou SSE2
  • 2 GB RAM
  • 3.0 GB priestoru na pevnom disku
  • Rozlíšenie 1 280 × 800
  • Grafika DirectX 10
  • Operačný systém: Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows 10 Server
  • Podpora prehliadačov: Internet Explorer 9, 10, 11, Mozilla Firefox 35.x +, Google Chrome 40 +, Microsoft Edge
  • .NET verzie: .NET 3.5, niektoré funkcie vyžadujú tiež nainštalované .NET 4.0 alebo 4.5 CLR
  • Účet Microsoft a internetové pripojenie na inštaláciu
 

Postup inštalácie

  • Navštívte stránku https://setup.office.com/ a postupujte podľa pokynov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
» Všetky programy Microsoft OneDrive

Dobry den. Ako dlho sa caka na SMS s overovacim kodom?? Cakam uz viac ako hodinu. Dakujem

Pod jedným apple ID pojde na 1 mac a 1 macbook ?

Dobrý deň, po inštalácii office 365 personal fungujú všetky aplikácie OK, okrem telefonovania prostredníctvom skype, hlási nedostatočný kredit na telefonovanie. Čo je potrebné urobiť aby fungovalo telefonovanie - 60 voľných minút mesačne? Nejaké špeciálne nastavenie?

Dobrý deň dal som si tento Microsoft office nainštalovať do svojho PC ale ukazuje mi tam zadajte zadajte Produkt Key a ja neviem kde ho mám nájsť.

dobry den, mam v baliku office, pokial si ho zakupim u vas spolu s novym pocitacom aj iny jazyk-konkretne nemcinu?? zijem v zahranici a potrebujem hlavne Excel a Word pouzivat hlavne v nemcine. dakujem

Dobry den, viem pouzivat na dalsom PC tento OneDrive (len ako cloud)? Totizto na tom druhom mam funkcny Office 2010. Dakujem

Dobrý deň Som študentka pedagogickej fakulty v Trnave, a kúpila som u vás notebook acer, keďže váš reklamný banner ma nabádal ku kúpe office 365, tak som ho pridala ku objednávke. Následne mi neprišiel aktivačný kód a navyše som zistila že office 365 mám už na inom účte zakúpný. Z tohoto dôvodu by som Vás chcela poprosiť o stornovanie danej kúpy služby, ale keďže som nenašla žiadnu technickú podporu na vašej stránke tak sa s týmto problémom obraciam na vás aspoň týmto spôsobom. Ďakujem. S pozdravom N. S.

Dobry den prajem, dnes som zakupil notebook aj office 365 ale nasledne po zaslani licencie som zistil ze som dostal licenciu pre Mac a nie pre windows...? Ako mam postupovat? Objednavka 168976072 dakujem

Dobry den, prosim vas da sa u vas zakupit balik office na stalo alebo je nutne ho kupovat kazdy rok?

Dobrý deň, vypršalo mi ročné predplatné MS Office 365 Personal, ktpré som pred rokom kúpila spolu s novým PC za cenu 30,58€. Teraz som si chcela platnosť predĺžiť, ale cena je 59,99€. Je naozaj cena za predĺženie ročného predplatného 2x taká vysoká, alebo pozerám zlý produkt na vašej stránke? Dakujem vopred za odpoved.

123
Diskusia a poradňa k Microsoft Office 365 Personal predplatné
Príslušenstvo pre Microsoft Office 365 Personal predplatné
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií