AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Microsoft Windows 10 Pro SK (FPP)

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows 10 Pro SK (FPP)
4,7 296 hodnotení
Operačný systém - plná škatuľová verzia, obsahuje USB flash disk na 32-bitovú alebo 64-bitovú inštaláciu, slovenská lokalizácia, pre 1 počítač, prenositeľná
Kód:  WZ078f Produktové číslo:  FQC-10184 Stránky výrobcu
Microsoft Windows 10 Pro SK (FPP) Predaj skončil

Microsoft Windows 10 Pro SK (FPP)

Najmodernejší systém z dielní Microsoftu nesúci názov Windows 10 vás zláka svojou jednoduchosťou, flexibilitou, bezpečnosťou, stabilitou a rýchlosťou. Ak vyberáte pre svoje zariadenie ten pravý operačný systém, tak práve Microsoft Windows 10 vám zaistí dlhodobý komfort neustále sa vyvíjajúceho prostredia, s ktorým sa ľahko zžijete. Na vývoji a testovaní sa podieľajú milióny ľudí, vďaka ktorým je systém komplexne funkčný a používateľsky prívetivý na akomkoľvek zariadení.

Na aké novinky sa môžete tešiť?

  • Stále aktuálny systém - Microsoft už neplánuje vydávať nové verzie systému Windows a namiesto toho chce stále zdokonaľovať a vyvíjať práve Windows 10, ktoré bude ďalej rozširovať a vylepšovať len prostredníctvom bezplatných upgradov.
  • Návrat rekonštruovanej ponuky štart - obľúbená ponuka štart, ktorú Microsoft využil naposledy vo Windows 7 je teraz späť v inovatívnej podobe s možnosťou pripínania aplikácií a obľúbených položiek (aplikácie, kontakty, zoznamy skladieb, a pod.).
  • Úplne nový webový prehliadač - dlho využívaný Internet Explorer teraz nahradí jeho nástupca Edge, ktorý je vizuálne aj funkčne veľmi jednoduchý a bude podporovať dodatočné doplnky, ktorými si každý používateľ prehliadač rozšíri podľa svojich predstáv.
  • Virtuálne plochy - teraz prichytíte až 4 aplikácie, ktoré vidíte súčasne na spoločnej ploche a komu to nebude stačiť, môže si vytvoriť aj ďalšie virtuálne plochy.
  • Pokročilé zabezpečenie - prihlasovanie pomocou Windows Hello je inovatívnym bezpečnostným prvkom, vďaka ktorému sa prihlásite len pohľadom alebo dotykom. Všetko funguje na princípe rozpoznania vašej tváre alebo overenia odtlačku prsta.
  • Zjednotený Windows Store - na všetkých zariadeniach so systémom Microsoft Windows 10 nájdete rovnaké nákupné prostredie so skvelým digitálnym obsahom (filmy, hry, aplikácie).
  • Prispôsobiteľné pracovné prostredie - obrazovku si možno prispôsobiť presne pre vaše zariadenie čím získate jednoduché ovládanie dotykom, klávesnicou s myšou, alebo perom.

Vhodné pre všetkých

Systém spustíte aj na starších zariadeniach so slabšou konfiguráciou hardvéru a neprídete ani o veľmi rýchly štart. Výhodou je aj možnosť obnovenia "továrenského nastavenia", kedy dôjde ku kompletnej reinštalácii a vymazaniu všetkých dát bez potreby inštalačného média. Rovnaký princíp je využívaný napríklad pri mobilných telefónoch.

Všetko na čo ste zvyknutí z predchádzajúcich Windows

Moderná ponuka Štart zaisťuje rýchly prístup k tomu, čo potrebujete mať ihneď dostupné. Nájdete tu aj dlaždice pre jednotlivé aplikácie, ktoré môžete ľubovoľne pridávať a presúvať. Navyše dokáže v reálnom čase zobrazovať, čo sa práve odohráva na Facebooku, Twitteri a aj aká emailová pošta vám práve prišla.

Obrovskou výhodou je ľahká prenosnosť vášho osobného nastavenia a prepojenia s cloudom. Váš online Microsoft účet je totiž priepustka do sveta kompletnej synchronizácie. Stačí jediné prihlásenie a máte zaistenú personifikáciu svojho prostredia od obrázkov na ploche až po nastavenie pošty či kalendára. Aplikácie, ktoré máte radi, sú všade s vami. Navyše je priamo do prieskumníka integrovaný prístup na webový disk OneDrive.

Vaše dáta stráži v úplnom bezpečí aj svätá trojica v podobe bezpečnostnej kombinácie Windows Defender, Windows Firewall a Windows Update. Každý z nich má na starosti niečo iné, ale dohromady tvoria nepriestrelnú stenu, ktorá vás ochráni pred nástrahami online sveta.

Edícia Pro

Určená pre firemných zákazníkov a organizácie či náročnejších domácich používateľov. Obsahuje všetky funkcie základnej edície, ku ktorým pridáva možnosť vzdialeného prístupu, pripojenie do podnikovej domény, podporu šifrovania diskových oddielov BitLocker a ďalšie pokročilé nástroje.

Doplňujúce informácie:

Podrobnosti o licencii:
• Produkt: Microsoft Windows 10 Pro
• Spracovanie dát: 32-bit alebo 64-bit
• Licencia: FPP (USB flash disk)
• Downgrade na ktorúkoľvek nižšiu verziu systému Windows nie je možný
• Lokalizácia: SK

Systémové požiadavky:
• Procesor: 1 GHz alebo rýchlejší, alebo SoC
• Operačná pamäť: 1 GB
• Voľné miesto na HDD/SSD: 16 GB
• Rozlíšenie obrazovky: minimálne 1024 x 600 bodov
• Grafická karta: DirectX 9 alebo novšia s ovládačom WDDM
• Dotykové ovládanie vyžaduje počítač s dotykovou obrazovkou
• Pripojenie na internet
• Pre niektoré funkcie je vyžadovaný účet Microsoft

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Obsahuje dvd alebo usb flash disk?

pri inštalácii tohto windowsu mi napísalo chybu "System windows nemôže nainštalovať požadované súbory.Súbor je možno poškodený alebo chýba.Overte, či sú všetky súbory vyžadované pre inštaláciu dostupné, a znova spustite inštaláciu. Kod chyby:0x80070570" Ako mám teraz postupovať? skušal som ho inštalovať viac krát, ale stále s rovnakým výsledkom. Zastavilo sa to vždy pri 12%.

Dobry den, viete mi prosim Vas poradit, preco pri cistej instalacii cez boot mi nabootuje usb, uz ide spustit instalaciu (kde nabehne modra obrazovka) a vidim len kurzor. Nechal som to pustene celu noc a dnes rano uz bol spusteny dalsi krok ze ci chcem nainstalovat cisty win.Potvrdil som a teraz cakam uz hodinu na dalsi krok. V pc mam viacero ssd diskov a 1 je urceny len na windows a zase cakam. Skusal som nainstalovat aj win 7 a bez problemov za 10 min.Usb3.0. Dakujem

dobrý den prosím vás prečo je tento windows drachši o 80e oproti tomu čo je na dvd

Diskusia a poradňa k Microsoft Windows 10 Pro SK (FPP)
Príslušenstvo pre Microsoft Windows 10 Pro SK (FPP) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Windows 10 Pro SK (FPP).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií