Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP)

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP)
4,7 296 hodnotení
Operačný systém – plná škatuľová verzia, obsahuje USB flash disk pre 32-bit alebo 64-bit inštaláciu, anglický, pre 1 počítač, prenosný
Kód:  WZ078e Produktové číslo:  FQC-10070 Stránky výrobcu
Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP) Predaj skončil

Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP)

vypnuté
Operačný systém Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP)

Ponuka Štart je späť

Známe, ale vylepšené prostredie

Systém Windows 10 ponúka známe prostredie a jednoduché použitie. V mnohých veciach, vrátane ponuky Štart, sa podobá Windowsu 7. Rýchlo sa spúšťa aj prebúdza zo spánku, má viac integrovaných funkcií zabezpečenia, ktoré vás budú chrániť, a je navrhnutý tak, aby fungoval so softvérom a hardvérom, ktorý už máte.

vypnuté
Operačný systém Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP)

Centrálne miesto pre obľúbený obsah

Nový Windows Store

Predstavujeme vám nový Windows Store – nákupné prostredie zjednotené pre všetky zariadenia s Windows 10. Prechádzajte si ho na počítači, tablete alebo telefóne a jednoducho si sťahujte skvelý (zadarmo aj platený) digitálny obsah, vrátane aplikácií a hier.

Profesionálne nasadenie

S edíciou Microsoft Windows 10 Pro získate všetky výhody moderného operačného systému, ktoré obsahuje edícia Windows 10 Home. Navyše sa vám však dostane do rúk mnoho profesionálnych nástrojov, ktoré využijete predovšetkým vo firemnom nasadení. K základným funkciám sa pridáva podpora virtualizácie Hyper-V, šifrovacie technológie obsahu pevného disku BitLocker, podpora skupinovej politiky, ale aj možnosť pripojenia do podnikovej domény.

Pustite sa do toho naplno

Windows 10 predstavuje najlepšiu kombináciu operačného systému Windows, ako ho poznáte, ale s celým radom vylepšení, ktoré si zamilujete. Zároveň si plnými dúškami užijete maximálnu previazanosť práce na počítači, tablete, či smartfóne.

vypnuté
Operačný systém Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP)
vypnuté
Operačný systém Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP)

Web presne podľa vašich predstáv

Windows 10 obsahuje úplne nový prehliadač nazvaný Microsoft Edge. Ide o celkom nový prehliadač, s ktorým sú zdieľanie, prehľadanie a aj online aktivity doslova hračkou. Ľahko dovolí zdieľať webové stránky s ostatnými a aj čítať obsah bez zbytočného rozptyľovania.

Xbox prichádza do Windows

Získajte vo Windows 10 najväčšie možnosti Xboxu s tým najlepším z Xboxu Live. Začnite nahrávať hru v priebehu pár sekúnd, súperte proti hráčom na konzole a streamujte z konzoly Xbox One do akéhokoľvek počítača s Windows 10 kdekoľvek doma.

vypnuté
Operačný systém Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP)
vypnuté
Operačný systém Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP)

Doslova vy ste svoje heslo

Obsah môžete mať v akomkoľvek zariadení, ale len systém Windows vám poskytuje ozajstné prispôsobenie. Vďaka funkcii Windows Hello vaše zariadenie overí a rozpozná vašu totožnosť na základe vášho stavu (prítomnosti). Ponúkne vám vyššiu úroveň zabezpečenia, väčšie pohodlie a dokonca vás aj pekne pozdraví.

Skvelé integrované aplikácie, ktoré fungujú na všetkých vašich zariadeniach

Vo Windows 10 sú predinštalované skvelé aplikácie, medzi ktoré patria napríklad Mapy, Fotky, Pošta a kalendár, Hudba, Filmy a TV relácie. Tieto aplikácie používajú OneDrive na zálohovanie vašich informácií a ich bezproblémovú synchronizáciu so zariadeniami s Windows 10. Všetko, čo potrebujete, máte vždy po ruke.


Doplňujúce informácie:

Licencia:
Produkt: Microsoft Windows 10
Verzia: Pro
Spracovanie dát: 32-bit alebo 64-bit
Typ: FPP, obsahuje USB flash disk
Lokalizácia: anglická
Ide o trvalú a prenosnú licenciu. V prípade výmeny hardvéru alebo poškodenia počítača je možné softvér odinštalovať a preniesť na iný počítač, nikdy však nesmie byť používaná na viacerých zariadeniach súčasne.
Downgrade na ktorúkoľvek nižšiu verziu systému Windows nie je možný.

Minimálna konfigurácia:
Procesor: 1 GHz alebo rýchlejší procesor, alebo SoC
Operačná pamäť: 2 GB
Voľné miesto na HDD/SSD: 20 GB
Rozlíšenie obrazovky: minimálne 1 024 × 600 bodov
Grafická karta: DirectX 9 alebo novší s ovládačom WDDM
Dotykové ovládanie vyžaduje počítač s dotykovou obrazovkou
Prístup k internetu
Pre niektoré funkcie je vyžadovaný účet Microsoft

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, FPP znamena, ze v pripade vymeny pocitacov (komponentov) mozem dany OS preinstalovavat opakovane? Alebo iba jeden krat a potom uz nie.

Dobrý den, je v této ENG verzi snadno zvolitelná možnost používat českou klávesnici? Tedy nejlépe mít možnost českou klávesnici/zadávání vybrat rovnou při instalaci - tedy bez nutnosti pak složitě něco doinstalovávat, či se pracně hrabat v konfiguraci.

Diskusia a poradňa k Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP)
Príslušenstvo pre Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Windows 10 Pro ENG (FPP).
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií