AD homeoffice AD homeoffice

Microsoft Windows 7 Home Premium CZ SP1, Legalizačná sada (GGK)

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows 7 Home Premium CZ SP1, Legalizačná sada (GGK)
4,5 49 hodnotení
Operačný systém 32/64-bit, DVD, inštalácia obsahuje Service Pack 1
Kód:  WZ073d Produktové číslo:  4VC-00004 Stránky výrobcu
Microsoft Windows 7 Home Premium CZ SP1, Legalizačná sada (GGK) Predaj skončil

Microsoft Windows 7 Home Premium CZ SP1, Legalizačná sada (GGK)

Revolučný operačný systém Windows 7 Home Premium je vhodný najmä pre domácnosti. Nová generácia operačného systému od spoločnosti Microsoft prináša celý rad nových funkcií a súčasne optimalizuje chod tých existujúcich. Práca na počítači sa tak stane rýchlejšou, jednoduchšou a zábavnejšou. Samozrejmosťou je plná podpora viacjadrových procesorov aj grafických kariet spĺňajúcich štandard DirectX 11. Windows 7 majú oproti predchádzajúcim Windows Vista nižšie hardvérové nároky a hodí sa tak aj do menej výkonných notebookov alebo netbookov.

Medzi novinky patrí najmä prepracovaný koncept hlavného panelu, ktorý vám pomôže ľahko zvládnuť viac úloh naraz. Oveľa intuitívnejšia je práca s oknami - jednoduchým pretiahnutím k niektorému z okrajov možno okná maximalizovať alebo zobraziť na polovici obrazovky. Pri prehrávaní multimédií oceníte vylepšený Windows Media Center. Obľúbené rýchle vyhľadávanie v paneli Štart zostalo samozrejme zachované a teraz poskytuje ešte lepšie výsledky. Funkcia Domáca skupina vás zbaví strachu zo zdieľania súborov a tlačiarní v domácej sieti. Prepojte dva počítače so systémom Windows 7 a funkcia Domáca skupina uľahčí automatické začatie zdieľanie hudby, obrázkov, videa a dokumentov v knižniciach s ostatnými členmi vašej domácnosti.

Verzia Home Premium je primárne určená pre domácich používateľov. Je vhodná na kancelársku prácu, internet, sledovanie filmov aj hranie najnovších hier. Táto verzia navyše obsahuje opravný balík Service Pack 1, takže nebudete musieť po inštalácii sťahovať veľké množstvo dát.

Licencie GGK je neprenosná, tzn. po jej inštalácii a aktivácii na konkrétnom počítači je s týmto počítačom zviazaná a nemožno ju prenášať na iný počítač. V prípade odcudzenia počítača, pri jeho strate alebo fyzickom zničení dochádza k zániku licencie. V prípade prevodu počítača na iného používateľa/organizáciu možno previesť aj licenciu spoločne s týmto počítačom. Pôvodný používateľ GGK licencie ju nemôže po jej prevode naďalej používať. Táto licencia neumožňuje downgrade na predchádzajúcu verziu operačného systému Windows. Do 90 dní od nákupu GGK licencie možno dokúpiť Software Assurance pre stolové počítače.

Technická podpora je poskytovaná zo strany spoločnosti Microsoft, v rovnakom rozsahu ako podpora krabicovej licencie systému Windows.

Po nákupe GGK odporúčame preinštalovať systém Windows s použitím inštalačného média, ktoré je súčasťou GGK balenia. Po inštalácii systému z tohto média alebo po zadaní nového produktového kľúča je potrebné vykonať aktiváciu systému. Aktiváciu je možné vykonať on-line, pomocou dialógových okien priamo v systéme alebo prostredníctvom aktivačnej linky spoločnosti Microsoft na telefónnom čísle 800 100 074.

Parametre a špecifikácia:

Licencia:
Produkt: Microsoft Windows 7
Verzia: Home Premium SP1 (obsahuje Service Pack 1)
Spracovanie dát: 32/64-bitové
Typ: Legalizačné GGK sada s inštalačným médiom DVD
Lokalizácia: česká

Minimálna konfigurácia:
Procesor: AMD alebo Intel s frekvenciou 1000 MHz
Operačná pamäť: 1024 MB RAM
Grafická karta: s podporou DirectX 9.0 a ovládačom WDDM 1.0 alebo vyšším
Pevný disk: kapacita 16 GB
Mechanika DVD-ROM

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!

Licencia

Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Licencia GGK je urcena vyhradne len na legalizaciu, alebo je mozne ju nainstalovat na PC kde doteraz nebol OS od MS? Dakujem

Diskusia a poradňa k Microsoft Windows 7 Home Premium CZ SP1, Legalizačná sada (GGK)
Príslušenstvo pre Microsoft Windows 7 Home Premium CZ SP1, Legalizačná sada (GGK)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Windows 7 Home Premium CZ SP1, Legalizační sada (GGK).
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií