Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Microsoft Xbox 360 Halo 3: ODST Shock Bundle

Zobraziť katalóg
Microsoft Xbox 360 Halo 3: ODST Shock Bundle
Gamepad bezdrátový, pro nastavení síly vibrací + Hra
Kód:  MX045e Produktové číslo:  TAD-00016 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Xbox 360 Halo 3: ODST Shock Bundle Predaj skončil

Microsoft Xbox 360 Halo 3: ODST Shock Bundle

Titul Halo 3:ODS vyvinutý exkluzívne pre Xbox 360 známym štúdiom Bungie predstavuje novú hru zo série Halo, ktorá vám umožňuje prežiť udalosti vedúce k pôsobivému príbehu hry Halo 3 z pohľadu vojaka jednotiek ODS (orbitálnej výsadkovej prepadové oddiely), ktoré hľadajú stopy po ďalších roztrúsených oddieloch a dôvody invázie Covenant do mesta New Mombasa.Toto vydanie vnáša nový rozmer do existujúceho vesmíru, ktorý hráči po celom svete poznajú a oceňujú už takmer osem rokov.Hra Halo 3:ODS tiež prináša režim Firefight - nový kooperatívny režim pre viacerých hráčov, v ktorom sa môžu až štyria hráči vžiť do úlohy jednotiek ODS a spoločne bojovať proti silnejším a silnejším vlnám nepriateľov.Tiež obsahuje tri nové exkluzívne mapy pre viacerých hráčov a druhý samostatný disk so všetkými pôvodnými mapami z hry Halo 3 a navyše balíky máp Legendary, Heroic a Mythic, spolu teda 24 máp.

Naviac súčasťou balenia je aj bezdrôtový ovládač so špeciálnymi funkciami ako je nastavenie vibrácií pre predĺženie životnosti batérií s novým dizajnom L a R pre ešte jednoduchšie použitie, Xbox Guide tlačidlo pre ultra rýchly prístup k nastaveniu Xbox 360 systému a rýchlej aktivácii funkcií.Poteší aj integrovaný port pre použitie headset na Xbox Live play.

\r

//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab # version = 8,0,0,0 "classid = clsid: D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000 width = 480 height = 392> //www.gametrailers.com/remote_wrap.php? mid = 56208 ">//www.gametrailers.com/remote_wrap.php? mid = 56208 ">
//www.macromedia.com/go/getflashplayer "quality =" high "allowFullScreen =" true "allowscriptaccess =" sameDomain "align =" middle "swliveconnect =" true "src =" http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php? mid = 56208 ">
centier; padding-bottom:2px; BACKGROUND-COLOR:black; WIDTH:480px; FONT-FAMILY:Verdana; HEIGHT:32px; FONT-SIZE:10px; padding-TOP: 2px ">
# ffffff "title = GameTrailers.com href = "http://www.gametrailers. com "> Video Games |# ffffff "title =" Halo 3:ODS "href =" http://www.gametrailers.com/game/halo-3-odst/10364 "> Halo 3: ODS |# ffffff "title =" Rooftop Gameplay "href =" http://www.gametrailers. com/video/rooftop-gameplay-halo-3-odst/56208 "> Rooftop Gameplay

3px "># ffffff "title =" XBox 360 "href =" http://xbox360.gametrailers. com/"> XBox 360 |# ffffff "title = PS3 href =" http://ps3.gametrailers. com/"> Playstation 3 |# ffffff "title = Wii href =" http://Wii.gametrailers.

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Xbox 360 Halo 3: ODST Shock Bundle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Xbox 360 Halo 3: ODST Shock Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox 360 Halo 3: ODST Shock Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox 360 Halo 3: ODST Shock Bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Xbox 360 Halo 3: ODST Shock Bundle.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií