Stellar Blade Stellar Blade

Microsoft Xbox One 1TB + FIFA 16 + 12 mesiacov EA Access

Zobraziť katalóg
Microsoft Xbox One 1TB + FIFA 16 + 12 mesiacov EA Access
5 4 hodnotení
Herná konzola AMD Octu-Core, 8 GB RAM DDR3, 1 TB HDD, Blu-Ray, HDMI, Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n, čierna
Kód:  MXO005ab Produktové číslo:  KF7-00016 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Xbox One 1TB + FIFA 16 + 12 mesiacov EA Access Predaj skončil

Microsoft Xbox One 1TB + FIFA 16 + 12 mesiacov EA Access

ZÁBAVA NOVEJ GENERÁCIE

Xbox One je ideálny pre hranie

Nová generácia hernej konzoly prináša možnosti zábavy, aké tu ešte neboli. Inovatívnym technológiám môže konkurovať snáď len veľmi nečakaný, ale napriek tomu nadmieru podarený dizajn. Prvýkrát v histórii je možné okamžite prepínať medzi hrami a multimediálnou zábavou. Víta vás Xbox One.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Xbox One

AKO BUDEM KONZOLU OVLÁDAŤ?

Skvelým bezdrôtovým ovládačom

Bezdrôtovým ovládačom, ktorý dostanete v balení, alebo iba svojím telom pred pohybovým senzorom Kinect (nie je súčasťou balenia). Oživenie a výrazné vylepšenie zabezpečuje viac ako 40 technických a návrhárskych inovácií. Ovládacie zariadenie je navrhnuté v súlade s novým Kinectom. Vďaka tomu sú obidva komponenty automaticky prepojené za účelom lepšieho herného zážitku.

VÝHODY OPROTI HRANIU NA PC?

Xbox Live

Služba Xbox Live využíva vyše 300 000 serverov, používajú ju milióny hráčov z celého sveta a môže sa pochváliť viac ako desaťročnými skúsenosťami s hrami pre viacerých hráčov. Ide o osvedčené miesto, kde si môžete zahrať tie najlepšie exkluzívne tituly a všetky najväčšie herné kúsky. A teraz pozývame každého, aby si na konzole Xbox One v sieti Xbox Live vyskúšal inteligentnejšie vytváranie hier a užil si kratších prieťahov a celkovo lepšieho výkonu. Svoje úspechy pri hraní môžete dokonca zaznamenávať a širiť alebo svoje hranie môžete rovno vysielať v priamom prenose pomocou služby Twitch.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Xbox Live

HRY A ZÁBAVA

To najlepšie po všetkých stránkach?

Najlepšie hry, televízne programy, filmy, hudbu a športové prenosy máte pekne pohromade na jednom mieste, takže nemusíte robiť žiadne kompromisy. Môžete si vedľa seba prichytiť rôzne hry, živé televízne prenosy a aplikácie, ako napríklad Skype alebo YouTube, a rýchlo medzi nimi prepínať.

FIFA 16

Objavte znova krásu futbalu

FIFA 16 prináša herné inovácie na celom ihrisku a umožňuje všetkým fanúšikom súťažiť na ešte vyššej úrovni. Nové herné funkcie, ktoré tvoria základ hry FIFA 16, ponúkajú vyvážené, autentické a vzrušujúce zážitky z futbalu, ktoré si môžete hrať presne tak, ako chcete.

Navyše však ešte obdržíte prístup na 12 mesiacov do služby EA Access.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Bonusy do FIFA 16

Bonusy pre FIFA 16

Získate tri zapožičané legendárny hráčov FIFA Ultimate Team exkluzívne pre Xbox One. To si zaslúži potlesk na otvorenej scéne.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
EA Access

EA Access - zahráte si o týždeň skôr

Získate celý jeden mesiac prístupu do špeciálnej služby EA Access. To vám okrem iného dovolí stiahnuť hru už o týždeň skôr ako ostatní. No neznie to skvele?

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox ONE Hotovo!
Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Xbox One 1TB + FIFA 16 + 12 mesiacov EA Access Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Xbox One 1TB + FIFA 16 + 12 měsíců EA Access. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox FIFA One + 16 + 12 Monate EA-Zugang. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox FIFA One + 16 + 12 Monate EA-Zugang. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Xbox One 1TB + FIFA 16 + 12 měsíců EA Access.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií